|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Prosze kogoś aby skonstruował mapke tego wspaniałego expowiska. Dokładnie niech zaznaczy każdą dziórę, każdą trasę i każdy resp. Niech się nikt nie wypowiada w stylu: "Fajny pomysł czekam na mape" i tym podobne bo tylko zaśmieca temat. Czekam na jakiegos porządnego człowieka co potrafi coś takiego złożyć.
Z góry dziękuje. P.S. I niech mi nikt nie mowi, żebym nie szukał bo szukałem i jest nawet temat z mapkami ale za dokładne to one nie są!!(Bynajmniej dla mnie) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja ci powiem, że kiedyś był temat o ghoslandzie w dziale zdjęcia i było tam opisane expowisko z ghoulami. Poszukaj....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() re: up
Napisałem, że znalazłem już temat z mapkami ale dokładne to one nie są i za bardzo nie moge się skapnąć co gdzie i jak. Następnym razem czytaj uważnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Kurde nei przeginaj a nastepnym razem co bedzie mapka kopalni kolo Kazo. Sammu rusz 4 litery i pozwiedzaj, wieksza frajda bedzie tym bardziej ze dokladnych mapek nikt ci nie wrzuci bo na Ghostalndzie jest quest (a o tym pisac nie wolno).
Przeciez ta gra polega na tym żeby się trochę pomęczyć samemu a nie mieć podane na tacy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() ta ale questa zaznaczac nie trzeba, jak bede na wyzszym levelu postaram sie opisac przynajmniej 2-3 tereny (narazie mam malo many jakby co na niewidzialnosc na 3-4 razy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() 1. Ghostland to bardzo skomplikowana krainka, nawet z mapa masz duza szanse zginac troche dalej od wejscia.
2. Jesli chcesz zwiedzac to badz gotowy walczyc z: - Masa DS - Stalkerami/Duchami (konieczne runy) - GS na ograniczonej przestrzeni (schodzi sie w dol i nie mozna wrocic a tam GS biega). Generalna zasada spawnow jest taka: Szkielety/szczury, po nich ghule/skorpiony, po nich DS, dalej zalerzy od miejsca moze byc wszystko od szkieletow po GS/DL. Jesli jestes sam i nie masz lvl 80+ to nie wlaz poza poziom z DS jesli nie wiesz co jest dalej i nie jestes gotowy na teleport do swiatyni (taka moja skromna rada).
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() I miej ze sobą kilka UIhów i many na antidote (albo ten czar na runie) bo jest kilka dziurek z 6 scorpionami (któryś na pewno trafi), a tak umrzeć to niewesoło.
Mnie uratował knight ze swoim uH. Do teraz mu wisze 200 g p (uratował mi tyłek wiec mu płacę 2* cena sklepowa ![]()
![]() |
![]() |