|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Chciałem sprzedać Broadsworda. Stone Berroz chciał go kupić i poprosił o pokazanie go na skrzynce depo. Stałem przy mojej skrzynce a on przy swojej obok. pokazałem mu, a on połorzył na broadsworda kilka labelów. Skrzynka nagle znikneła razem z nią broadsword. Próbowałem jakoś odzyska mój miecz ale sie nie dało i dalej nie było go widać razem ze skrzynką depo. Co on takiego zrobił że gdy odszedłem on podszedł skrzynka się pojawiła wraz z moim mieczem
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D
|
![]() Ona nie znika, po porstu cos na nia polzyl i tyle.
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jak położysz kilka takich samych rezeczy lub różnych alej k są takie same to lepzy efekt to coś co jest na samym dole znika pozatym szukaj było kilka razy
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Hahaha tak samo komus zginą Royal Helmet xD
![]() |