|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Mam dwa pytania, nie znalazłem na nie odpowiedzi w zadnym z FAQ, więc pytam tu.
1. Przy handlu malymi kwotami do 100 gp, nie ma problemu z handlem, gdyż daje trade with i jest ok. Przy większych kwotach np. 800 gp daje wszystko do baga, daje trade with i... widac 700 gp i bag (nie wiadomo co z bagiem) a sprzedawca sie pluje ze nie wie co jest w bagu. Jak to sie robi??? 2. Jak to sie dzieje, że czasami ktoś podejdzie do mnie i mnie popchnie, np. wykorzystuje to kilku graczy do zabijania innych poprzez wepchnięcie w ogień np. u Froda w Thais (tak robi Ziriusz). Proszę o odpowiedź |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() po prostu bag kryje sie za suwaczkiem
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() dalej nie czaje co z tym bagiem.. można by wytłumaczenie dla nooba napisac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() 1. Przy handlowaniu za większe sumy [800 gp] łatwiej chyba zamienić złoto na platynki w banku niz pakować wszystko do torby? Jeśli już nie chce ci się iść do banku i tradeujesz złoto w plecaku to na oknie trade plecaki zawsze są puse a ch zawartość pokazana "luzem", czyli w torbie na trade nic nie ma. Jeśli coś w niej było to jest to wyświetlone oddzielnie [tak jak runy]
2. Ludzi popycha się tak jak przedmioty albo mniejsze potwory. Aby wepchnąć kogoś w ogień trzeba użyć pułapki która polega na podpaleniu pola przed drzwiami, ustawieniu ofiary [afk] w drzwiach i zamknięciu drzwi, wypchnięciu jej z ognia w drzwi i tak aż zginie... Edit : Tak się rozpisałem, że 2 osoby mnie wyprzedziły -.-, mam przynajmniej nadzieje, że napisałem to w miare składnie i z sensem ^^ Ostatnio edytowany przez hide - 02-08-2005 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
Rons Tyre |
Ta wiadomość została usunięta przez Raul.
Powód: Poszukaj na mapie Thais na stronie głównej.
|