Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-04-2004, 15:42   #1
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny Takie tam pytanko

Nie besztać mnie za to co zaraz napiszę tylko odpowiedzieć na pytanie No więc wczoraj postanowiłem się zabawić swoim ryckiem.Jako iż nie jest to moja main postać,więc wziąłem pare EF,hmm,i double axe po czym wyruszyłem na AFK hunt Wszystko było ok,zabiłem afkujących nad wodą druida i maga-pare uszków i hmm wpadło.Na tym skończyłem aby red skulla nie załapać.Dzisiaj postanowiłem powtórzyć akcję.Ide nad jeziorko-widze drutek-więc bah bah druta nie ma.I tutaj nagle wyskakujeeeee-ON!!RED SKULL!!Jak to możliwe że za zabicie w ciągu dwóch dni tylko 3 ludzi dostaję się czerwoną czachę?Czy po updacie CIPy obniżyły limit??No i teraz siedze wkurzony bo z red skullem mającym na sobie k-set,w-helmet i g-shield(full stuff musi być bo za mocno dostaje ),trenował nie będę.Losu lepiej nie kusić.Odpowiedzcie plzzzz co jest grane
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-04-2004, 15:51   #2
kotomaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p

Domyślny

@up To znaczy ze za zabicie trzech typów zawsze skull?? (pisałem swego posta zanim twój sie pojawił)

Możliwe że zabiłeś tego 2 druidka przed savem serwera tj. zabijasz maga i druida koło np. 18 a potem rano np. koło 8 zabijasz druida. Dla serva to jest ten sam dzień (poprawcie mnie jak sie myle).
stary 06-04-2004, 15:52   #3
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

po co zabijales? pomijajac ze jesli to byly czyjes second chary to mozesz miec klopoty, bo samo wytlumaczenie "zabilem bo byl afk" niczego nie tlumaczy
wydaje mi sie ze po prostu to byl 3 czlowiek zabity w ciagu 24 godzin ( pewnosci nie mam ) . no coz, za glupia chciwosc sie placi
@Keb : ROTFL . Nie gadaj glupot
stary 06-04-2004, 15:54   #4
Dioskas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2003

Send a message via Skype™ to Dioskas
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Keb
JAKI MANY!!!
Zabijesz 1 typa teraz a nastempnych 2 za 100000 lat i i tak masz redskula !
Gadasz bzdury. jesli zabije w 1 dzien 2 osoby a za 3 dni zabije jeszcze 1 osobe nie dostane RED SKULL...
Jednak pewnie zabiles tamte po savie a nastepna przez nastepnym i tak dostałeś... albo poprostu nie mineło 24h

UP: sry Gimli nie było twego posta jak zaczynałem pisać :rolleyes:
Dioskas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2004, 16:41   #5
Wujek eustachy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004

Domyślny

three or more unmarked characters in one day (24 hours),
five or more unmarked characters in one week (7 days) or
ten or more unmarked characters in one month (30 days).
Tu macie ile osób należy zabić aby mieć redskulla po polsku to będzie mniej więcej tak:
-3</1 dzień red skull na 24 godzny
-5</1 tydzień red skull na tydzień
-10</1 miesiąc red skull na miesiąc
Wujek eustachy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2004, 17:57   #6
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

@Wujek Eustachy
Red skull zawsze trwa miesiąc bez względu czy zabiło się 3 ludzi w dzień czy 5 w tydzień czy 7 w miesiąc.

Problem w tym że ci dwaj polegli wczoraj około godziny 16:00!!A ten dzisiaj PO savie.

W takim razie zapytam tak:czy zabicie nieoznaczonego kogoś dolicza się do dnia poprzedniego(tak jak w moim przypadku),po ostatnim SAVIE SERWA,czy po upływie 24h??Jeśli to ta druga opcja to już wszystko wyjaśnia.

Co do moich motywów-tak zabijałem dla czystego zysku.Wiem że to hamskie ale life is brutal.Problemów miał nie będę bo postać którą pkowałem jest na innym koncie i nie dowiędzą się która jest moją main.Zresztą tym ryckiem w ogule nie gram tylko jade na mc palkiem trenując,albo właśnie robie pkerskie wypady Możecie mnie zwać zakałą n00bem i czym chcecie,ale wisi mi to
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania