|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Nie besztać mnie za to co zaraz napiszę tylko odpowiedzieć na pytanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() @up To znaczy ze za zabicie trzech typów zawsze skull?? (pisałem swego posta zanim twój sie pojawił)
Możliwe że zabiłeś tego 2 druidka przed savem serwera tj. zabijasz maga i druida koło np. 18 a potem rano np. koło 8 zabijasz druida. Dla serva to jest ten sam dzień (poprawcie mnie jak sie myle).
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() po co zabijales? pomijajac ze jesli to byly czyjes second chary to mozesz miec klopoty, bo samo wytlumaczenie "zabilem bo byl afk" niczego nie tlumaczy
wydaje mi sie ze po prostu to byl 3 czlowiek zabity w ciagu 24 godzin ( pewnosci nie mam ) . no coz, za glupia chciwosc sie placi ![]() @Keb : ROTFL . Nie gadaj glupot |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jednak pewnie zabiles tamte po savie a nastepna przez nastepnym i tak dostałeś... albo poprostu nie mineło 24h ![]() UP: sry Gimli nie było twego posta jak zaczynałem pisać :rolleyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() three or more unmarked characters in one day (24 hours),
five or more unmarked characters in one week (7 days) or ten or more unmarked characters in one month (30 days). Tu macie ile osób należy zabić aby mieć redskulla po polsku to będzie mniej więcej tak: -3</1 dzień red skull na 24 godzny -5</1 tydzień red skull na tydzień -10</1 miesiąc red skull na miesiąc |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() @Wujek Eustachy
Red skull zawsze trwa miesiąc bez względu czy zabiło się 3 ludzi w dzień czy 5 w tydzień czy 7 w miesiąc. Problem w tym że ci dwaj polegli wczoraj około godziny 16:00!!A ten dzisiaj PO savie. W takim razie zapytam tak:czy zabicie nieoznaczonego kogoś dolicza się do dnia poprzedniego(tak jak w moim przypadku),po ostatnim SAVIE SERWA,czy po upływie 24h??Jeśli to ta druga opcja to już wszystko wyjaśnia. Co do moich motywów-tak zabijałem dla czystego zysku.Wiem że to hamskie ale life is brutal.Problemów miał nie będę bo postać którą pkowałem jest na innym koncie i nie dowiędzą się która jest moją main.Zresztą tym ryckiem w ogule nie gram tylko jade na mc palkiem trenując,albo właśnie robie pkerskie wypady ![]() ![]() |
![]() |
![]() |