|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Czy moge odwolac licytowanie domku w tibii?
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie... musi cie ktos przebic albo jak niechcesz domku to nie zostawiaj kasy w dp w tym miescie w ktorym znajduje sie domek.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mi bardzo zalezy na innym domku , i chce szybko zmienic miejsce licytacji. To ktoś może przelicytować Druid Retreat D na Thorii ?
![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Trzeba było najpierw poczytać informacje o domkach na tibia.com, zanim zalicytowałeś...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem że głupio zrobiłem , że od razu nie sprawdziłem all domków , ale bardzo mi zależy na tym drugim. Nie da się tego naprawdę odkręcić? Na 100 %?
![]() PS : Czytałem w poradniku "Wszystko o domku" , a tam nic nie było o niemożliwości zmienienia licytowanego domku ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! Ostatnio edytowany przez Wilkq - 04-08-2005 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poproś jakiegoś kumpla żeby Cię przelicytował.
I apropo Dwarf: Jeśli nie będzie miał kasy, to bana na kupywanie domków dostanie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak zrobię. Dziękuję za porady. Very thx.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ja Cię moge przelicytować , wystarczy że mi kupisz PACCA żebym mógł to zrobić ...
|
![]() |
![]() |