|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Tak. Musisz sie tzw. "zrookowac" czyli chodzic na potwory i "ginąć" aż bedziesz mial 3 lvl i trafisz znowu na rooka
@down down no to na 6 lvl Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 04-08-2005 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() musiałbyś zginąć kilka razy... jak spadnie ci level do 3 chyba , wtedy przenosi cię na Rookgard, ale masz 1 level i tak jakbyś zaczynał grę od nowa. Inaczej się nie da.
Edit: rzeczywiście, pomyliłem się. Trzeba spaść z 6 levela na 5
Celastian Kight Świat: Celesta Narodowość: Carlin Profesja: Knight Level: 33 Magic level: 4 Skille: 61/63 Ekwip: knight armor, warrior helmet, bright sword, vampire shield, knight legs, BoHy PACC Ostatnio edytowany przez Celastian Kight - 04-08-2005 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do 3?!?! lól az bedzie mial 6lvl i jeszcze raz dednie xD
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() a po co Ty chcesz tam wrocic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Boze, tyle postow, a nikt nie napisal jak jest naprawde. Zeby wrocic z 'Maina' na 'Rook' musisz spasc z 6 na 5 lv.
@dwarf Ty chyba jakims idiota jestes, jak masz 6 lv i np. raz padniesz to dalej bedziesz mial 6. Musisz pasc wystarczajaca ilosc razy, a nie tak jak ty napisales raz.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 04-08-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: to naucz sie czytac bo tak napisalem -.^
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Red Skull only plx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jeśli chcesz wrócić jako 11 palek to nie ma takiej możliwości
![]() A jeśli rooknąć: To tak jak powiedzieli koledzy wyżej. ( Od 5 się wraca. )
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Możesz po prostu założyć nową postać
![]() ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |