|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Ehh ... Ci kolesie to naprawdę są głupi. Mysli taki jeden z drugim ze jak zrobi postac o nicku podobnym do najlepszego knighta na danubi, i sprzedaje rzeczy na trade, pozniej mowi ze jest na demon huncie i zeby kase przesłać dla jego przyjaciela, to ktoś mu uwierzy ... Tibia schodzi na psy. Look at this
18:57 Shtaheta: I sell crown set, k-set, skull staff, fs, demon shield, DSM, gold armor, gold legs, gold helmet, BoH, steel boots / MSG me 18:56 Shtaheta: i am in demon hunt now i cant come to you. send money to my friend vakogeri. Żałosne ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Ooooo... tak!
takie żeczy pachną (raczej śmierdzą) oszustwem! Ale nie zawsze sie tak zdaża
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Tak to już niestety jest......nOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOObstwo sie szerzy i nikt nic na to nie poradzi ;/
P.S To już mój 150 post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Niedawno był podobny temat o "Cycopujcy" ... - polak ;/
To nie nOOby... a Thiefy bardziej... Lamy itp. - siak czy jak ich nazwać... ja bym nazwał MENDY i to raczej wystarczy... dobrze, że nie dałeś sie oszukać... no ale niestety baaaaardzo młodych graczy którzy z naiwnością myślą, że teraz mają kumpla na 100lvl ... przykre... nie Tibia schodzi na psy a gracze - no comment |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Też się spotkałem wiele razy z takim czymś... np. Ja się nazywam Zajac Poziomka a jakies "kolo" sie nazwał Zajonc Poziomka, napisałem do conslera żeby dał mu namelocka to do dziś nic z tym nie zrobili (to już jakieś 3-4 miesiące jak nie więcej)...
Pozatym na Lunarze namnożyło się pełno tego "shitu" ****bujca nie chodzi mi akurat o Cycobujce tylko o kolesi typu Cycopujca, Cycobojca, Cyklobujca itp.... Normalnie ATAK KLONÓW Re: down Dobra, już poprawiłem... "... pokutę odprawiłem, obiecuje poprawę..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Teraz gdy server padł, sprawdziłem se na tibia com te postacie i okazało sie : Shtaheta <roftl> 2 lvl Przyjaciel 7lvl knight. ( jak będe mial czas to zaklepie dziada, pewnie jedzie na mc ) EDIT. re. up Omg, co za bogaty zasób słownictwa. Cytuj:
EDIT. @ Czkowron. Cytuj:
- Lepszy ? - Fajniejszy ? - Atrakcyjniejszy dla płci przeciwnej ? - Mądrzejszy ? |
|||||
![]() |
![]() |