|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc tak, mam 3 pytania. (Dotyczą one trzech różnych rzeczy, więc nie wiedziałem gdzie temat umieścić):
1) Czy gdy przywołam sobie summona albo 2 i jak się wyloguje, to summony też znikną, czy może będą stać i atakować każdego kto przejdzie? Albo będą stać i ignorować ewentiualnych przechodniów? 2) (Jeśli to quest to proszę o tym napisać i nie odpowiadać na to pytanie) Na Senji jest zamek. Gdy zejdzie się na dół, jest maaaaasa różnych fieldów. Zniszczyłem 'Destroy Fieldem' tyle, żeby się dało przejść po skosie do drzwi. Doszedłem do nich, jednak jest tam jeszcze Magic Wall. Słyszałem, że da się go jakoś wyłączyć (dźwignia?). Gdzie się go wyłącza? 3) Wiem że to już było, ale nie mogę nigdzie tej ceny znaleźć... Za ile gdzieś można kupić Blue Robe na Hibernie ?
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() 1) Sumon zniknie
2) - 3) Popytaj na trade lub zajrzyj d odzialu handel.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() 1.Sumoon zniknie niestety
![]() 2. Jest to Quest wiec nic nie mowie.ale wiem jak i co. 3.ten armor idzie jak widzialem 30-60k lub sie cena zmienila
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() za ok 40k juz mozesz kupic blue robe, mi sie udalo za 20k kupic i sprzedac za 50
![]() |
![]() |
![]() |