|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam
Właśnie się skończyła 1wojna na titani. Polska vs Szwecja A dokładniej Polskie Titania Alliance vs Szwedzi Niestety polskie legiony dostały w d**e ![]() Wiele polaków z poświęceniem walczyło jak Sir włochaty, Bandziorno i wielu wielu innych z gildi Titania Aliance zostało zabitych wielo krotnie ![]() Sir włochaty spadł od 33lv master sorca do 14 sorca ![]() Niestety niewiem kto rozpoczoł tą wojnę. ps. przepraszam za błędy ale bardzo mi się śpieszy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja wychodzac qmpla charem z rooka(z pacc) wybralem miasto Ab. Zaraz przy wyjsciu od swiatyni zbaczylem pelno cial Sir'a włochatego. Ogolnie w calym Ab bylo pelno skulli.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Szkoda ze mnie nie bylo bym ppomugl dokopac szwedom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Brakowało nam zgrania oraz wysokich lv
![]() Skopali nas i teraz sie wożą po AB'dendriel ;/ Wiele osób straciło wysokie lv w tej wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Idiota zaczął wojnę to oberwał.
Kto mieczem wojuje...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() co za debile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() człowieku, nie tak ostro, przecież to tylko gra.
Co się tak oburzasz? Przecież nikt ci matki nie krzywdzi. To jest tylko zabawa. Dar!0 Jak mają ochote się bić, niech się biją. tylko niech nas w to nie wciągają. O co wogóle poszło? ps. jeżeli się wożą po tym ab niech się wożą.... przynajmiej dzięki takim wojnom ludziom level spada i nie trzebasię tak pk bać ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dar jakie słowa: Bóg wie. Ty jakiś lolek jesteś żeby tak przeżwać gre. Nudziło się chłopakom to sie troche rozerwali. W dodatku to nie twój serw to tak nie przeżywaj
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Cytuj:
E... Ale jak grasz np 2 miesiące i masz 50 lvl a potem przez S*****A.EGO DEBILA tracisz wszystko, tracisz czas tracisz te 3 godziny codziennie. Przecież z wsciekłości mozna oszaleć. A jak sam prowokujesz toś pipa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie uciekamy w metafory i tematy z rl... tak? tak... i tyle... o to wszystko sie rozbija - siadam przed kompem - włączam forum i wówczas mogę się wczuć... bo wyłączam się z rzeczywistości która mnie otacza i gram... i się temu oddaje - i tak to wyglada u mnie... nie łącze Tibii ze swoim życiem... nie ma tak że z kumplami łazimy i jak nawiedzeni o tym gadamy... raz na jakiś czas i owszem... jakaś ustawka czy coś... ale mam własne życie... i Tibia jest nie jego wyznacznikiem, ale tylko jakąś niszą w którą mogę się schować w pełni i mieć w dupie rzeczywistość... dlatego się tak niby wczułem... nie bój się... nie dostanę zawału dzisiaj bo jacyś idioci wywołali wojnę... - nie będę miał problemów z zaśnięciem i nie będę miał problemów z porannym wypróżnieniem... po prostu siedząc przed kompem... wczuwając się w Tibia-reality... wkur... się jak barani proszą się sami o kłopoty... robią bądź co bądź nam smród... a potem płaczą na forum... jejku jej spakowali nas... dla mnie zawsze RPG było ucieczką... a nie wczuwką... i tyle... a co do tego lolka... to narazie to przemilczę... btw. Jedi tak z ciekawości i bez złośliwości - ile masz lat? |
|
![]() |
![]() |