|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smuggler jest jednym z potworow ktore cipsoft ma zamiar wprowadzic w nadchodzacym update. Slowo to z ang. oznacza przemytnik...zirytowal mnie jego outfit (biala bluzka, czerwone spodnie - screen widoczny na stronie glownej www.tibianews.net). Czyzby cos sugerowali? To w koncu niemiecka gra..
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() tak, i masz coś do tego? tak samo papuga krzycząca BR? PL? SWE? może ją zbojkotować?? idź na tory rozbierz sie do naga i protestuj blokując pocią warszawa moskwa, może ci to coś da
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Jest to mozliwe, ale nie sadze... Jakby chcieli cos innym zaprezentowac, to by go nazwali Polish Smuggler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Polska/Piła/Podlasie
![]() |
![]() jaja se robia tak samo jak bym sie nazwal dwarf z jakims dopiskiem przykladowo dwarf bandyta omg i wszyscy by gadali ze jest nowy potwór
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() hehehe CD-Action rulez! Smuggler jest wszędzie! <lol>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Po prostu czytają CDA xD. Smugg rlz - gościu na poziomie, nikt tego nie zaprzeczy.
Poza tym widząc zachowanie niektórych polaków to zasłużyli sobie i na tą papugę i na tego SMG. Tylko czemu my mamy za nich cierpieć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() A pozatym czemu akrutat wzieli barwy bialo - czerwone?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym tego juz raczej nikt i nic nie zmieni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Biało czerwone barwy - Pokazują że w Maroko (Biało-czerwona flaga
![]() ![]() @ Off Topic : CDA & Smuggler RULEZ!!! ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! Ostatnio edytowany przez Wilkq - 09-08-2005 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() maroko jest czerwono biale nie bialo czerwone
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Indonezja ma czerwono biale ... ![]()
grozi pięć lat w zawieszeniu Za jedno dotknięcie Obcięcie rąk Za patrzenie na mnie ciemna cela w więzieniu A myślenie o mnie To śmiertelny błąd '' Ostatnio edytowany przez Fury Nightwolf - 09-08-2005 o 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
|
![]() Cytuj:
Monako też ( bo o Monako napewno chodziło Wilkqowi). (Dopiero teraz zobaczyłem że napisał Maroko, a Maroko ma zupełnie inną flagę) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków
Imię: Dariel Bloodheart
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() kurde macie problemy
![]() A co do CDA i smuglera to oni rulez, a flaga monako jest odwrotna a indonezja ma taką samą - to ich trzeba pozwać, za to, że ukradli nam flage ![]() ![]()
DUŻY BIAŁY NAPIS Ostatnio edytowany przez Hubus Puchatek - 09-08-2005 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mi osobiscie bardziej nie podoba sie to ze Smuggler ma outfic Paccowskiego Knighta.. Sądzę, że ten strój pasowałby bardziej do Wild Warriora, albo BK (dlugie wlosy, miecz u boku..) Bo osobiscie sądze ze obecny wygląd faccowego knighta (stosowany u WW i BK) wygląda załośnie (szczególnie ten hełm bez przyłbicy).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() omg....następny tema do nabijaia postów -.- to co że ma takie kolory ;/ mogł by też być w czerwono niebieski pasy i mieć białe gwiazdki na koszuli(flaga USA) i moge się założyć że Amerykanie by nie marudzili ^.- a wy problem już robicie....
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() a mnie to wkurza ze bialo czerwone barwy..... co to nasza flaga pomiatac mozna? kij im w ryj... niech sie bawia wlasna flaga jak im sie nudzi
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Sorki. Miałem zaćmienie mózgu. Już zeditowałem - brak flagii. Very sorry
![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |