|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wlasnie wrocilem z wakacji i odrazu updateowalem tibie
![]() I mam pytanie do tych co juz grali paladynem w tibie 7.5 : Czym teraz paladyn ma skilowac???? ![]() Speary podobno znikaja , sa jakies gwiazdki czy cos , niektorzy mowia ze oplaca sie kamieniami ( a mozna gdzies kupic kamienie ??) Prosze o szybka odpowiedz ........... |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() kamienie znajdujesz
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Kamienie znikaja tak samo jak dzidy.
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogole ten cal;y updaet jest przeciwko palko! Te znikajace speary, solowanie gs ( ale to jeszcze moge zrozumiec bo wreszcei nie bedzie lurowania gs pod dwarf bridge) i wogole! Mi sie ten update wogole nie podoba!!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Większość tibijczyków grających palladynami zamartwiało się znikaniem spearów po update... Dzisiaj to dokładnie sprawdziłem i okazało sie że spery czasami znikają po 2 uderzeniu czasami po 20, więc nie ma sie czym specjalnie martwić
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2005
|
![]() Cytuj:
BTW. Niewiecie gdzie mozna kupic gwiazdki do rzucania bo to jest jedyna bron ktora imo mozna by bylo trenowac podczas moich testow z gwiazdkami przy 50 gwiazdkach znikaly okolo 2 wiec niebylo do konca tak zle... |
|
![]() |