|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Sytuacja zdarzyła się na Pacerze.
Przez ten update rzuciło mnie do Carlin.Dawno tam nie byłem to pomyślałem sobie, że zajrze do dp.Patrze a w depocie leży paczka przygotowana do wysłania z runami i plecakiem kusz.Sprawdziłem imie i adres- w porządku to rzuciłem na skrzynke pocztową i nic- paczka leży ![]() Odrazu jakiś sęp się rzucił do paczki , ale byłem szybszy ![]() A ten sęp sterczy za mną.No nic poczekam znudzi mu się.Czekam 15 min ,a gdzie tam cały czas się kreci za mną.Mało tego znalazł sobie kolege do pomocy.Spróbowałem rzucić parcel pod nogi otworzyć depot i schować. Ledwo uratowałem parcel, zarzucili mi parcel i dp śmieciami, że wszystko co zdążyłem zrobić to wrzucić parcel z powrotem na depot.Znowu poczekałem 15 min , ani myśli odczepić się ![]() Przypomniałem sobie,że pod parcelem leży bag. Zrobiłem tak, hamy przełożyłem do baga którego miałem w plecaku i do parcela, runy na siebie, do baga włożyłem też plecak kusz.Rzuciłem parcel pod nogi spokojnie przełozyłem bag z z parcela na depot( na inny bag) i poczekałem aż noobek zabierze parcel i ucieknie z nim. Rzuciłem bag pod nogi oczyściłem depot otworzyłem go i schowałem baga ![]() I teraz pytanie jakiej narodowości był ten wytrwały sęp próbujący mnie okraść (37 lvl sorc)? Jutro dam odpowiedz razem z nickiem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jakas wytrwala pazera
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() @re up
Pewnie pol. Bylem w takiej sytuacji duzo razy, ale dziwie sie ze to 37 sorc 0.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() To był nasz ziomal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() hehehe , jest specjalny temat do wysmiewania sie z noobów
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.
Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
|
![]() "Urzekla mnie twoja historia" -.-
Napisz o tym ksiazke, moze ja zekranizuja, zatrudnia Brada Pitta do twojej roli, zarobia wuchte siana a ty dostaniesz z tego spory procent... A tak na serio, to nie widze sensu umieszczania takich rzeczy na tym forum