|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() jestem biednym małym wojownikiem który sie stanie niedługo bardzo mocny mam 15 level i 30 magic level niestety niemam żadnych itemków. Jak to możliwe nowidać że jest. Mam prośbe jakby ktoś bogatszy w itemki lub kase mógł by mi przesłać troszeczke mocniejsze rzeczy żebym expował normalnie bym był wdzieczny. Sory za długi tekst
Secura/Monkey Soldier/ Thais level 15 magic level 30 Niech bóg wynagrodzi dobroczyńcow obiecuje że oddam z nadwyżką ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Denerwują mnie tacy ludzie jak ty Grr....... . Każdy jakoś sam sobie radzi a ty nie mozesz?? Nie wiem po co ci w Magu itemki lepsze i tak potwory mocno będą cie bić, po to wymyślili runy dla maga żeby mógł bić z dystansu. Kup sobie kilka plecaków hmm i na guardy albo ds'y
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() grgrgrgr...Musisz sobie zapracować!!!Nie ma tak łatwo
![]() Jak jesteś druidem to sprzedawaj uh a jak sorcererem to SD ;] |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() taki madry finuko?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() hmmm na 15lvlu powinienes miec troche itemouw
wg.mnie high lvle powinni dawac 1 eq jak sie wyjdzie z mainia ...bo tacy 8 lvlowcy jak zebrzom w dp ..szkodami ich ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() Kto Ci powiedział, że Sorcowi czy Druidowi jest dobrze na początku. Brak kasy, cienkie eq, mało exp. Sorce (nie wiem jak odmienić) i druidowie (to samo) nigdy nie mają łatwo na początku, ale każdy sobie jakoś musi radzić a nie żębrać.
Dlaczego highlevele mają dawać eq??? Sami ciężko pracowali na swój lvl i eq. Niech każdy sie postara!!!! Ludzie ile może byc postów typu "Błagam pomóżcie" "rzućcie eq i kase bo nie mam". Ludzie przestańcie pisać takich za przeproszeniem pierdol****** postów bo się kur**żygać chce. To jest moje zdanie jak kogoś uraziłem to przepraszam. Cya |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() "Sorce" nie wiesz jak odmienić, bo to się nie odmienia, takiego słowa nie ma w żadnym języku
![]() Co do tematu, to zacznij chodzić na gorsze potworki jeśli nie możesz normalnie expować. Mag czy druid naprawdę nie może chodzić na dobre potwory na twoim poziomie. Oprócz tego rób HMM(dla siebie) i SD(dla kasy), a wtedy możesz od czasu do czasu wybrać się na coś lepszego. Znam czarownika, który od 11lvl chodzi na Dwarfy Soldiery i Cyclopsy (bije je z HMM). Teraz ma 12lvl, a gra już baaardzo długo. To nie jest dobry sposób. Chodź po prostu na słabsze potworki i zbieraj kasę.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() dzięki na odmianę. Właśnie powiększyłem swój słownik.
Thx. |
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Zakładając że proporciena mojej liście śa dobrze ocenione to ty jesteś na samej górze(1 to najmniejszy stopień zaawansowania). Masz 5 i popatzrz na mój podpis a będziesz wiedział o co chodzi.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Ej Grangler zalezy o kogo ci chodzi :/ ? Czy o Michosza czy o tego kto zakladal ten temat? No, a superman napewno dobrze Ci radzi bo ja nigdy druidem ani sorciem nie gralem
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Chłopie <>mówie do autora tematu<> nie badz baba tylko graj. Ja myslalem ze to prosta gra tak jak w diablo, ale sie mylilem. Jak widze ze goscie na pacerze maja juz 30lv to mnie zrzera! Ja gram 2 msc i slabiutko bo dopiero 17 lv <>pierwsza postac<> I jakoś żyje, i nawet tak cienko z eq nie ma. Jak sie prosi lepszych o cos to oni sie moga wkurzyc. Jedna babka mi powiedziala , ze nie da mi nic bo ona tez musiala na to zapracowaci zebym grał a w koncu bede mial wszystko dobre. Lerpiej choc powoli na slabe potwory, i tak jak ja, powoli ale do skutku.!!
Sory ze sie rozpisałem, mysle ze madrze napisalem. ![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Biedny mały wojowniku! Jak wszyscy by pisali takie tematy, to by dopiero był bałagan. Myślę, że rady dane przez innych pomogą Ci w życiu tibijskim. Poza tym dyskusja offtopicowa się rodzi...