|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz słabiutkie skille
Trenuj i trenuj ![]() Wydaje mi sie , że przynajmniej 70 distance jak nie wiecej . Pozdro |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() dzienki ci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Skile asz wypas. Możesz już chodzić na roty
![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() wiesz ...znowu az taki cienias nie jestem ale bioronc pod uwage moich koleguw np:23 knight 49/44
to nie majom dobrych skili (rota rozwale ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Jeszcze zalezy, na jakim serwerze to rozpatrujemy, bo jak na non-pvp, to skille sa srednie, a jak pvp, to slabe. A co do knightow, to nawet nie porownuj dista i sworda, bo dist szybciej leci i jakby knightowi swrod lecial szybciej, to zamiast 49 mialby ~55
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja jestem paladynem i mam bardzo słabe skille. 41/35 a cluba mam 30 , bo trenowalem na poczatku club zamiast dist, a dista na 14lv dopiero zaczelem trejowac. To i tak dobrze jak na 17 lv. 8)
|
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ech... Proszę, nie powtarzajcie takich tematów. Dziesiątki razy było już o tym: podobają Ci się Twoje skile?
a) tak - nie trenuj b) nie - trenuj ~zamykam