|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Lublin, PL
|
![]() 17:53 Kelaw Alsca: dawaj rzeczy albo masz hacka
16:57 Pryku Knight of Guardia: albo wyslesz Pryku Source P LEGI albo masz hacka ja sie nie bed tak bawil tylko odrazu bedzie hack wnocy i rano se nie pograsz zobaczcie sami co sie dzieje !! gdzie sa GM ?? ludzie czy wkoncu wywali sie ***a... ch hakerow z Tibi ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() strasza cie tylko, wiele razy grozono mi hakiem i jak na razie nikt mi konta nie shakowal
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() jaki to haker jak niedasz nikomu pasow ani nic niebedziesz sciagal to cie nikt niehaknie
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.
Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
|
![]() A powiedz mi jakim cudem mieli by cie oni shackowac? Jesli nie przejawiasz zbytniej glupoty sharujac lub uzywajac nielegalnego softu to prawdopodobienstwo hacka rowne jest niemal 0 (slownie zero) procent...
Wyslij mi 2087509850934956834683^34 USD w nieoznakowanych banknotach albo masz hacka... moge cie straszyc tak samo jak oni Zreszta nie sadze ze majac mozliwosc shackowania kogos dotychczas tego nie zrobili :\
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Lublin, PL
|
![]() nie chodzi mi o to ze sie boje ze mnie shakuja ! sam objaw tego ze ktos sugeruje ze jest hakerem powinnien dostawac bana ...i w przeciwienstwie do 70 % graczy nie uzywam zadbyc programow a stronki omijam ja k gowna na drodze (szerokim krokiem )
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie cos poprostu trudno udowodnic , zreszta wystarczy przecierz dac ignora i po sprawie.
Albo jeszcze lepiej powiedziec ze przez przypadek wyslalo sie do Port Hope ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Somewere in Galaxy...
|
![]() To jest tzw. PLAN B. Piszą że chcą P-legi jak odpowiesz ze nie to wprowadzają PLAN B. Zastraszenie. Wtedy człowiek myśli "może nie żartują?" i oddajesz im co masz. Moim zdaniem połowa z nich nie ma zielonego pojęcia jak uruchomić kalkulator.
![]() Ostatnio edytowany przez Aviik - 11-08-2005 o 19:25. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() ta a tera all beda spaming juz wyjasniliscie koniec
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Prosta sprawa, skoro mogą Cie haknąć, to po kiego wołają item?
Drugi przypadek, Jesli ktos mowi 'dawaj cały eq albo masz deda' to rowniez ich olej. Jak skonasz stracisz okolo 10% rzeczy, wiec mozna za przeproszeniem srać na takich n00bów. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomyśl, on nie potrzebuję p legów, bo jak by chciał/mógł Cię haknąć to by wział wszystko
![]() A chciałbym być tak shakowany, pewnie to samo wytłumaczenie: " Już prawie miałem twoje passy, ale nacisnąłem coś i się zepsuło." EDIT: Aj, nie przeczytałem posta Kahna ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |