|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() nie aktualne
Ostatnio edytowany przez Cham Juni - 31-01-2006 o 20:25. Powód: nie aktualne |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nick:Wind Powm
[b]Lvl 12 Profesja:vocation Skille:17/19 copper shield , katana magic 0 Status konta:Bez pacca [b]Staż gry: Okolo 2 lata najwienkszy sukces 104 lvl Aktywność:okol 2 godz Coś o postaci:Gram na xanterze na 45 palladynie a teraz sie w rooku zakochalem Coś o sobie:Interesuje sie skokami narciaskimi Informacje dodatkowe: Jestem rook masterem i narazie skiluje Ostatnio edytowany przez ryzio_Kuba - 30-01-2006 o 18:02. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nick: Brumek the Druid
Lvl: 20 Profesja: Druid Skille: 17/21/20 Status konta: FACC Staż gry: 2 miesiące Aktywność: ok. 2h Coś o postaci: stacjonuje w Thais, nie mam zbyt wielu wrogów Coś o sobie: interesuje sie motocyklami Informacje dodatkowe: myśle, że będe pomocny dla gildii która mnie przyjmnie |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nick: Vinci da Leo
Lvl: 11 Profesja: Sorcerer Skille: Axe:15 lvl Shiel:16 lvl Magic Lvl: 8 lvl Status konta: facc Staż gry: 41 dni , Aktywność: 2-4, czasami 5 Coś o postaci: Wysoki Mlvl jak na 11 levelowca i ciągle rośnie,nie miałem red i white skull, 3 razy miałem deda ( wszystkie na rooku),nie mam hunted Coś o sobie: Lubie Techno, w wolnych chwilach gram w ogame, oglądam TV i gram w piłkę nożną Informacje dodatkowe: Brak |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick: Wladca Natury of Askara
Lvl: 12 Profesja: Druid Skille: 17 shielding/6 mlvl Status konta: FACC Staż gry: Na Askarze 2 tyg. Łącznie 4 mies. Aktywność: 1,5 h |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Incydent
19 lvl Sorcerer Magic level 24 Facc Okolo 3 miesiace Ok. 2h dziennie Mam duzo kumplio malo wrogow miasto do wyboru( za zwyczaj w Carlin lub Kazoordon) ITD>Bede sie staral pomagac glidii jak co ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nick:Kamcio'Otl
Lev:17- 28% do 18 Profesja:Sorcerer Skile:14/19/18 Status konta: bez pacc Staż gry: ok 1 roku Aktywnosc: ok 3 godz dziennie O postaci:Gram nia niecaly miesiac dlatego taki słaby lev ![]() Inne informacje: to moja 3 postac tamtymi miałem 43 oraz 49 lev ![]() W razie czegos pisac na moje gg: 7240713 Ostatnio edytowany przez KamcioOtl - 20-07-2006 o 16:14. |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Nick: Bloodly Zeth
Lvl: 15 Profesja: Knight Skille: 38/30/2 Status konta: facc Staż gry: 2 lata Aktywność: 5h Coś o sobie: muzyka?: reggae, dance, house, rap, rock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nick:Masiusu
Lvl:14 Profesja:Sorcerer Skille:10/18/6 Status Konta: 1 tydzień Staż gry: 3 misiące Aktywność: 3 h Coś o postaci: szybko rozwija się Coś o sobie: Zainteresowania: Elektronika, gry. Nigdy nie oszukuje i nie łamie słowa Ostatnio edytowany przez mafiusu - 24-09-2006 o 10:45. |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nick:[CHAR]Marcin Malutki[/CHAR]
Lvl:16 Profesja: ![]() ![]() Skille:10mlvl/19shilding Status konta:Facc Staż gry:Ogulnie 1,5 roku ale ta postacia kilka dni Aktywność:1,2 Coś o postaci:Jest lubiana przez innych graczy i niema wrogów.Expie w kazzo i bardzo szybko Coś o sobie:Jestem wysportowany, lubie uprawiać sport.Moim ulubionym piosenkazem jest : Verba a najleprza piosenka :"Młode wilki cz.3" Informacje dodatkowe: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ochmar - 25-10-2006 o 15:45. |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 10
Skille: 14/16
Poziom mag.: 3
|
![]() Nick: [char]Kanar the Sorcher[/char]
Lvl: 12 Profesja: ![]() ![]() Skille: ![]() Status konta: FACC być może niedługo PACC ![]() Staż gry: 1 miesiąc Aktywność: 5-10 h dziennie ![]() Coś o postaci: skille słabe bo na razie chciałem dojść do "Exura Gran" teraz bede podnosił do 25+/25+ (shld/mlvl) mieszka w Carlin postac miala kilka dedów glownie za sprawa PK. Coś o sobie: Marek, 16 lat, maniak gier komputerowych, z muzy to Hip-Hop i Techno. Informacje dodatkowe: fajnie by było być w gildii ![]() Ostatnio edytowany przez kanar104 - 07-06-2007 o 22:30. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nick: Wather Warior
Lvl: 17 Profesja: Knight Skille: 46 club \ 42 shielding \ 3 magic level Status konta: FACC Staż gry: 2 miesiące Aktywność: 2-4 h dzinnie Coś o postaci: skillw mam dobre ciągle nad nimi pracuje .eq mam na bardzo dobrym poziomie np knight armor , skull staff. ,mieszkam w Thais Coś o sobie: Bartek , 16 lat, lubie grać na kompie , slychać Rapu , Techno , Hip-Hopu. Informacje dodatkowe: być w gildi jest cool ![]() Ostatnio edytowany przez Bartosz199216 - 09-06-2007 o 13:52. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nick: Pan Muniek
Lvl 13 Profesja: Druid Skille: fishing: 30 mlvl: 8 shielding: niepamiętam ![]() Status konta: FACC Staż gry: Okolo roku. Miałem już z 7 postaci które wylądowały na roku. Mój rekord to 50 lvl. Aktywność ![]() Coś o postaci:Gram na Askarze. Coś o sobie: Interesuje się grą GTASan Andreas, kręceniem filmów i tibią Informacje dodatkowe: Moje ambicje to jak najszybsze dobicie do 25 lvla ![]() |