|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() To moj pierwszy fake story.
A wiec zaczynamy. Wszystko jest robione w Paincie. No wlasnie i od razu mowie: To ze nie ma pikseli do pikseli, nie ma rowno powklejanych ludzi, napisy ze powklejane, JEST ZROBIONE SPECJALNIE! Chcialem zeby to wygladala bardziej realistycznie, a nie za kazda rzecz musi byc na swoim metrze kwadratowym xD Prolog Czesc I na stronie drugiej. Prolog Rok 2078. Wojna z Terrorystami nadal kontynuuje. Teraz juz kazdy kraj na swiecie oprocz Szwecji i Japonii biora w niej udzial. Szanse sa wyrownane... Obie strony maja sojusznikow. ![]() Obie strony maja bohaterow... ![]() ![]() Lecz niestety najnowsza technologia nie pozwala zadnej ze stron wygrac... ![]() ![]() Pierwsza Czesc bedzia juz miala jakas fabule, wiecej szczegolow na planie (:d) i jakiegos glownego bohatera, lecz, moze sie ukazac dopiero pod koniec Sierpnia. Comment Plx ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 13-08-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Nonono... nawet nice ;]
Tylko,ze bez fabuly
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Jezu jak ja nie lubie fake'ów z bohaterami -.- ... są takie... pospolite.
Rób, może będzie ciekawe... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ładne ale w złych miejscach życie i nazwa postaci =/
@edit aaa... o to chodziło... ale wiesz, to teraz nie wygląda tibijsko! Ostatnio edytowany przez Hieyan - 12-08-2005 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Wojna "kontunuuje"? a co takiego? Możeszzrobić takjak w Earth 2150 i usnąć piechotę.
Fejk ujdzie, przynajmniej nie nooby atakujące ab...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nice tylko szkoda ze tylko dwa zdjecia
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Moim zdaniem jest super!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Hiey
Wiem ze zle, ale dopiero po zrobieniu wszystkich zdjec wpadlem na pomysl jak zrobic zeby wszystkie byly umieszczone poprawnie, a nie chce mi sie do kazdego zolnierza wklejac poprawnie (jesli bedzie 1 czesc, a raczej bedzie, to juz wkleje wszystko poprawnie). @Xagar Dwa? Ja widze 5 ![]() @Tasior To co, juz nie moga sie klawisze zaplatac pod placami? @Vomusu Jak juz mowilem, fabula bedzie w 1 czesci ![]() @Avager A w HD nie bylo? Fall of Issuri (nie wiem czy napisalem poprawnie xd), to nie sa bohaterzy ktorzy jak na filmach pokonuja cale armie, tylko chodzilo mi zeby byly jakies kluczowe postacie ![]() Dzieki za komentarze, prosze o wiecej ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie wiem czy to kontynuowac, jakos malo komentow widze...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fake cóż niezły, ale do wystawienia oceny musze poczekac, az sie rozkreci... Na razie rob dalej...
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Topic Taki se fejk... mało fabuły ale rob moze pozniej bedzie lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak juz bylo powiedziane w pierwszej czesci bedzie juz fabula
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rob wiecej. Mi sie bardzo podoba. Mam nadzieje ze zrobisz wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czesc 1
17 Maja 2078 Roku. Nasza historia zaczyna sie przy zwyklej rodzinie w Szwecji, jakies 10 km od miasta Malmo. Mieszkal tam dawny General Armii U.S.A, Baradax, jego zona i corka. W ten dzien Baradax powiedzial rodzinie ze... ![]() ![]() Gdy Baradax uslyszal ta wiadomosc od razu zawrocil do domu. Lecz tam... ![]() Postanowil sie zemscic. Pierwszy raz od wielu lat otworzyl swoj tajny schowek o ktorym nie powiedzial nawet zonie. ![]() ![]() ![]() ![]() Ooops! Sorry, w ostatnim obrazku napisalem ZAMSTA, nie zauwazylem tego dopoki tego nie umiescilem, i jesli bym to mial poprawiac to bym musial robic od poczatku caly obrazek bo nie mam zadnej kopii. Niech ostanie tak jak jest. Ooops 2! Eh... no i zapomnialem tego lozka w tym pierwszym obrazku umiescic.. kurde, skleroza powinna zaczac bolec... More comment plx! ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 13-08-2005 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() podoba mi sie!!! rob szybko next czesc fast plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesli 2 czesc sie ukaze (bo jak na razie cos malo commentow widze) to przed koncem tego tygodnia.
ALe jak narazie prosze o wiecej komentarzy xD
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecej Wiecej i jeszcze raz wiecej!!!!!!
Super 10/10(a moze i 11/10) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() No jak narazie bardzo fajnie i super się zapowiada. Nareszcie ktoś stworzył fake story o tym co się będzie działo za kilka lat jak nie wykryją lub terroryści się nie poddadzą. Jak narazie IRA wykapitulowała
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ciekawi mnei czemu wszystko jest takie starodawne ? CZyżby ludzkość zaczeła się cofać w przeszłość (patrzcie na wyposarzenie domków, ubrania także -.- ).
rób dalej.... zobaczymy co z tego wyjdzie. |
![]() |
![]() |