|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Witajcie Tibijczycy to znowu ja (Dyslektyk!!!) Cera Sumat
Załorzyłem ten temat by zamieszczać tu różne opowieści o wyprawach, akcjach, gonitwach za pk i inne ![]() Ja zamieszcze pierwszom historie nie wiem czy ciekawom ale dal mnie i dal mojego kolegi Evan Alade to była DZIKA WYPRAWA! Po przejsciu na maina trenowałem Aihonenem(tym haknientym) na walkiriach ![]() Poszliśmy na quest z amuletem i pierscieniem (jak gobliny obok carlin ![]() Później z łupami z cyklopów i huntera pobiegliśmy do venore a tam na moście GS i buuch typa co szedł przed nami nie ma ja wszedłem na góre całe czas puszcajonć exura i ihy żuciłem exana pox i uszedłem z czerwonym życiem a Evan buch 1 hit i czarne życie ale uciekliśmy do venore i słuch zaginoł o GS (my go nie zabiliśmy) Prosze jak pisze z błendami to przez dysleksje dzienkuje za wyrozumiałość prosze was o ciekawe opowieści Pozdrawiem Cera Sumat ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosze nie usuwajcie mojego tematu prosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Włączyłem tibie, poszedłem poexpić nowym charem na raty... dostałem kicka a jak się zalogowałem to straciłem cluba i baga z jabłkiem ! od tej pory nie gram w tibie... był to zbyt duży szok ...i ta strata
![]() Posty sie edytuje -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mialem przed chwila niezla akcje,jestem na foldzie,targam loota(malego ale zawsze loot
![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------- Yeee ha! mam swojego loota koles sie nim nie zainteresowal lub nie zauwazyl ![]()
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 12-08-2005 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Podwojny post naucz sie edytowac
Dla poczatkujac rzeczywiscie dzika historia. Strasznie haotycznie ja napisales ale mzna bylo wiekszosc zrozumiec ![]() @up Ale akcja!!!!!!!!!!!!!111111 onerazonerazoneraz
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 12-08-2005 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzienkuje wszystkim co sie wpisali
Pozdrowienia dla Tibi.pl i dal Tibijczyków na całym świecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja dizś miałem taką akcje:
wchodze za forum tibia.pl do dzialu inne, czekałem kilka sekund aż internet explorer otworzył strone, tak wchodzi patrze............. a tu coś niebywałego, tak niespodziewanego i strasznego że aż mnie sparaliżowało. Myśle sobie "nie możliwe" a jednak. Ujrzałem kolejny podobny do poprzednich tematów o tej samej tematyce. ps. takich tematów, nabijaczów postów było kilka, i w różnych działach. Każde z nich cieszyły sie miernym zainteresowaniem i znikały po kilku dniach, ten temat o ile nie zostanie zamknięty też zniknie
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do topicu: Jak można uznać udział w wojnie za rzecz hardocore to miałem. I to wszystko co Ci napisze. Zadowolony? Nie? I tak nic więcej nie dostaniesz.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() ROTFL! Temat tak głupi jak jego założyciel. Kup sobie słownik człowieku. Ludzi zasłaniających się dysleksją powinno się odrazu banować.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() moją dziwna przygodą było że wake valkirie a ona stoi se w miejscu a potem na red hp poszła do innego ziomka ^.-
|
![]() |
![]() |