|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kur**!!! Chłopie popatrz na tematy a potem pisz!! Wczoraj identyczny temat był poruszony <po raz następny> a ty to samo piszesz!! Zupełne nabijanie postów!! Zobacz na inny temat a nie zasmiecaj forum!! Upomnienie dla pana prosze i zamknięcie tematu!! |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() na 90%dostaniesz upomnienie albo i nawet bana
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Autor tematu czy ja??
Pisz Całymi zdaniami!! |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi tibia niedziała dzis od rana;/
Mojemu kumplowi chodzi a innemu tesz nie chodzi ![]() i sie w domu nudzo CHaracters lis niechce sie załonczyc bo jakiś ERROR wyskakuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() @1 up & @5 up
widzę że obca Wam jest funkcja wyszukaj na tym forum... ja rozumiem że to może nie jest phpBB w czystej formie ale to nie zwalnia Was chyba od obowiązku myślenia ![]() wystarczyłoby spojrzeć tutaj a funkcję szukaj zaś znajdziecie tutaj sądzę że obsługa prostej i niezbyt wymagającej wyszukiwarki nie sprawi nikomu kłopotów... ?( heh... kolejne forum gdzie kilka osób ma kłopoty z samodzielnością... a radzić jakoś sobie trzeba nie ?( [powiedział baca zawiązując buta dżdżownicą ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mądre słowa< re: up >
A co do autora tematu jeszcze raz prosze o upomnienie albo o bana!! i zamknięcie tematu 8) |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Ty seksik tyle nie proś bo ci się zęby spocą.
|
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Panie seksik... Pan się rzeczywiście prosisz o kolejne upomnienie... :/