|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja też Bije rabbity od kilku dni i nic
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ja cały czas poluję na króliki, uzbierałem już niezłą ilość marchewek, a jajka kupiłem bo się wkurzyłem, że do wielkanocy nie będę miał jajek.(oprócz swoich
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajaczki wielkanocne
Jajka swiateczne... najwidoczniej CIPy nie maja czegos takiego jak ester holidays ![]()
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() O ile pamiętam w tamtym roku jajka też pojawiły sie dopiero pod koniec 2 dnia swiat, ale za to byly chyba do polowy maja
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() W Boże Narodzenie jakoś ciekawiej to wszystko w Tibii wyglądało:/ Te jajka są obleśne, ludzie nie chcą ich stawiać w chatkach, bo brzydko to wygląda. Co innego choinka, śnieżki, prezenty... Mógłby być w każdym mieście mały pomocnik zająca (jakiś kurczak) i by dawał pisanki, to fajnie by w chatkach wyglądało.
RE DOWN: Eeee.. Wielkanoc to też święta..
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja tam poszedłem do sklepu, kupiłem 40 jajek. później kupiłem 8 parcelów i wysłałem kilku osobom paczkę z 5 jajkami i życzeniami światecznymi
![]() P.S. Superman, masz racje. Swięta o wiele lepsze były.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Skonczcie z tymi jajami!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zajec moze daje jajka ale tak jak demon magic plate armor!! Ja tam nigdy nie krzywdze tych zwierzatek!! jak widze rabbita i deera to biegne za deerem a rabity zostawiam w spokoju!! :d |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() No co wy chłopaki zając przychodzi dopiero jutro, więc kruliki będą gubiły jajka jutro (chyba).
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... Jajka nie wypadają z rabbitów raczej...
Morzna je kupic w sklepie... Ale podobno jajka wypadajom z kur?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() @up A widziałeś kiedyś kure w Tibii? Bo ja nie
![]()
![]() |
#12 |
Nikt ważny
|
![]() no to też mnie trochę dziwi, że rabbity jajka zostawiają... no rozumiem wielkanoc (taki chwyt żeby pokazać że ta gra nie jest monotonna
![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Niech se zając jajka zostawia, a nie dziwi cię, że wśród trolli są jakby rasy, natomiast u orków, minotaurów jedna rasa, ale jakaś hierarchia? A te amki, valkirie i ww - żyją oddzielnie, ale się nie wybijają, raz do roku zaglądają sobie do obozów, aby żyć dalej. A chyba lepiej, żeby zając zostawiał jajka, niż żeby zrobili jakieś nowe kury, pewnie tylko dla PACC by były, jedna w całym świecie i ceny jajek poszłyby w górę, bo by w sklepie poznikały.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() Podobnie jak wy zabijalem rabbity aby znalesc jajka. Nic sie niedziało po zabiciu ok. 50 rabbitów. Natomiast mOj kolega widzial jak jakis koles pokazywal je.
|
![]() |
![]() |