|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Mm no to chciałem odswieżyć troszke pamięć i umieszcze kilka moich starych zdjęć. Będe umieszczał nowe, tylko że nie mam ; )
ale dziś w nocy pójde na jakieś dragi czy coś tam, to umieszcze. Enjoy~ 2 tydzień valorii,1 smok na valorii, ah jaki sentyment ;p Potem przyszedł czas na coś mocniejszego, hmm hero plx?(miałem 30lvl) Następnie zrobiłem pare lvli i trzeba było się wybrać na questa do kopalni, hehehe akurat expił tam azez, ale wziałem crusadera i byłem zadowolony ![]() ...wtedy to na Valorii nastąpiła druga wojna(pierwsza poważna wojna) Pobiłem się z 2 razy ale miałem lagi non toper, więc wojne miałem w dupie i zacząłem szukać spokoju na Premii... Jacy tam mili ludzie=) no wogóle przygarneła mnie jakaś rodzinka, a tutaj najlepszy ślub na jakim byłem, GM'y i wogóle, full wypas ; ) Potem poszedłem na smoki(20lvl chyba : |) Wyspa druidów~ Gs'y, no troche ich tam się zabiło(Pozdro Farel) 4 w nocy, a ja wstałem na Gs'y. Strasznie zlamiłem(byłem zaspany i na kacu) i wpadłem z jednego respu na drugi i łącznie 4 gs'y mnie goniły. Ale to nic, najgorsze jest to że zaczęły mnie blokować waspy i wolfy. Przeżyłem xD no dobra ss nie zaciekawy, ale tam było naprawde masa. Teraz możecie czekać na następne nowe screeny. Have fun. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() CIekawi mnie jedna rzecz... nigdy nie miałeś problemów w związku ze swoim nikiem(ze strony GMów, graczy)? BO jakby to powiedzieć... jest dość... ;] no chyba wiesz o co mi chodzi
A pozatym bardzo fajne SS! Keep 'em goin'~ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Extra Ślub ;P GM wpadł super
![]() ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne ss mam nadzieje ze dodasz wiecej zeby bylo na co popatrzec
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Ehehe spoko ss'y mi sie podobają
![]() Co do ślubu ... coraz bardziej zastanawaim się nad przejściem na Premię ![]() btw. ten bright sword co tam lezy to co ??? prezent ??? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() no wery gud skriny ;D mi sie podobaja najlepiej to wyszeedl ten slub;D
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Tez mi sie bardzo podobaja ssy. Najlepszy slub bo inne to rutyna w tym dziale.
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() @Dobo: Ze strony graczy to były kiedyś, teraz to już wszyscy sie przyzwyczaili. Char "Valoria" był robiony dla jaj, aby zobaczyc co jest na nowym swiecie, okazalo sie ze tam zostalem. GM nigdy nic nie powiedzial, choc zglaszalem sam siebie o namelocka, wiec juz jestem Valoria;p.
@shch0ta: Prezent ![]() @Reszta: Dzieki;P No to wczoraj musiałem cos porobic by teraz umieszcic teraz jakies screeny. Na Dle nikt nie chcial isc, na hero tez nie, na necro maga nie mialem, no to pozostaly smoki solo-.- Tu jakis smoczek, best hit w smoka to 201. 1-4uhy na jednego, padaly kolejne. Exori: | przed screenem walnalem za 122 ale nie uchwycilem, a tu jakies bezsensu exori. No i ogolnie zabilem dosc duzo tych gadzin, ale lootem to one nie sypaly... Może dziś kolejna porcja fotek będzie ![]() Enjoy |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkie fajne
![]() Gratz za quest ... chociaż sie nie zmęczyliście za bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() spoko SSy
jak najszybciej dodaj nowe ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Equip na premii
Chatka na premii |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Fajne ss.A ten slub też nczego sobie.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() SS'y looz (napewno lepsze niż serwer , który na nie wybraleś
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Świetne SS'y ^^"
Niezły ślub...masz trochę nick, niezbyt pasujący z Tibia Rules, no ale gratz ![]()
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do serwera to uwazam ze republika nie jest zla do ss'ów, ale jak za duzo ludzi oglada to wiadomo ze cos sie spieprzy
![]() A co do mojego nicku, to wcale nie prawda, rozmawialem z 3 gm'ami i powiedzieli ze nie ma sensu, nick nikomu w niczym nie przeszkadza. ![]() A wczoraj dwoch spotkalem, w tym jeden nawet sie nie tlumaczyl hehe. A drugi zbijał bąki |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Widze że na premi to cały czas jakis GM siedzi i jeszcze gada z kims.
Spoko zdjęcia !!! Ale ja cie pamiętam jeszcze z Dan00bi. |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
|
![]() Spoko ss'y, ciekawe i wogle a tam na Premii to chyba spoko jest z tego co widzę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() fajnie macie a tymi GM'ami bo na Liberze nie ma ich wogule, a co do ss'ów to fajny sprzęt i chałupa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Fajne ss'y.Najlepszy jest ten ślub,zdjęcie twojego eq i twojego domu.A tak swoją drogą to fajnei macie na tej Premii, tam cały czas GM siedzi i gada z ludzmi, a na Securze ani razu jeszcze nie spotkalem GM
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Dawalbym wiecej fotek, ale nie chce zamieszczac na sile jakichs idiotycznych
![]() Na valorii to co innego, zawsze ktoś online, wieksza renoma(swiat nowszy) drozszy sprzet i ogolnie lepiej. Ide do budy ![]() |
![]() |