|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() Jak przekierować w jakimś sensie???Np. kupileś pacc na jakis accont i uszlo tam powiedzmy pare dni a ty masz jush jakies inne accont i na nim chcesz grać i bys reszte tamtego pacca przkierowac na nowy accont??
Jeśli myslisz o tym co ja to nie można przekierować ![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie da się.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jeżeli jest to osoba z tibi która oferuje ci tego pacc'a a nie znasz ją na realu to jest to zwykły złodziej, a jeżeli znasz tą postać to niezapomnij o recovery key. Ostatnio edytowany przez Solero - 15-08-2005 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Nie ma takiej możliwości.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |