|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
|
![]() Witam.Mam problem w tibii.Ostatnio formatowałem dysk.Ściagnalem Tibie wszystko elegancko sie wlaczylo ale jak gram to na callej tej planszy od tibii mam czarne kropki ktore sa naprawde denerwujące.jak sie robi ciemno jest ich coraz wiecej.Przed formatem nie mialem takiego problemu.Czy ktos wie co trzeba zrobic???
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Option>>Graphic>>Advanced i zaznacz "Show Light Effects"
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Włącz Tibie. Wejdź w Options->Graphics->Advanced i zaznacz opcje Show Light Effects na ON. Jeśli dalej masz piksele (nie kropki) zamiast zwykłych efektów cienia to ściągnij i zainstaluj najnowszy DirectX lub sterowniki do swojej karty graficznej.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() odznacz obcje Show Light Effects
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie moge kliknac na ten napis.Na te 2 nizej moge ale na ten nie.Nie wiem dlaczego
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mi się zdaje że nie zainstalowałeś Sterowników do karty graficznej tak jak ja to zrobiłem..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki za pomoc.Przed chwilą ściągnąłem i zainstalwoalem najnowsze sterowniki i wszystko jest ok.THX
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera