|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Moje skille:
lv:19, prawie 20 sword:48 serpent sword tarcza: 42 dwarven shield lv magi: 3 Ubranie: dark helmet, plate armor, plate legs i leather boots i moje pytanie: Kiedy moge, albo czy juz moge isc na fire devila? i jak sie ustawic albo cos pomozcie mi bardzo prosze, bo juz kilka razy szlem i mi zostalo zolte i nawet nie zaatakowalem ![]() PS. jezeli zly dzial to sorki jestem nowy Nie chce zalkadac 2 topica (bo nie wiem gdzie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() ja poszedłem na fd mając 20lvl 4mg i 60/60 z fs,k-secik
ale jak masz laga to od razu ded (ja tak miałem ;[) zeby pływać statkami musisz mieć pacc jak tak to mówisz: Hi Carlin (przykładowo) yes a teleportowanie ludzi jest nielegalne
another player who just seems to get better and better Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 16-08-2005 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeżeli chcesz iść na FD musisz zaopatrzyć się w IH, chociaż nie wiem po co chcesz go zabić, prawie 0 loota (czasami GShield) i mało expa, a ryzyko deada spore. Teleportowanie ludzi jest to wykorzystywanie buga w grze (nielegalne). Polega to na tym, że jeżeli wylogujesz się w jakimś miejscu, a kiedy będziesz chciał się zalogować to hex na którym się wylogowałeś i wszystkie sąsiednie w promieniu dwóch kratek będą zablokowane, logujesz sie w temple w miescie w którym mieszkasz. Troche to zagmatwanie wyjaśniłem, ale licze na twoją inteligencję xP Żeby pływać statkiem musisz miec PACC. Podchodzisz do kapitana i mówisz:
Hi <Nazwa miasta do którego chcesz płynąć> Yes Jeżeli masz odpowiednią ilość kasy to popłyniesz do wybranego miasta. Pamiętaj że nie z każdego miasta można gdzieś dopłynąć (np z Thais na Darashie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. sorki ze mecze pytaniami, ale jestem nie kumaty ![]() THX ripper powiedz mi jeszcze na te Ostatnio edytowany przez szymon287 - 16-08-2005 o 19:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() co do pacc to platne konto 20euro za 3 miesiace (dlugo opowiadac poszukaj w faq i poradnikach) jest to nielegalne bo gracze wykozystuja to do darmowej podrozy miedzy miastami |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do fd to nie radzę przed 4mlvlem bo bez uhow to sobie nie poradzisz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszyskim thx ale to znaczy ze jak chce se statkiem poplywac musze placic nasza kase
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() heh ja chodz na fd juz od 20lvl
skille: 19/24 ![]() zeby plywac statkiem musisz miec pacca (Premium account) i kase (ceny rejsow opisane sa na tibia.pl) @up, up, up, up (tam daleko up): od kiedy teleporty sa nielegalne? wiem ze macra itp. sa nielegalne ale zeby teleport. teleportuje sie tak: stajesz przy skrzynce od dp. prosisz dwuch ludkow (piszac Teleport plz [albo cos takiego]). jak juz masz to pisze "ty/thx" dajesz loga, po sekundzie albo dwuch logujesz sie w swiatyni w miescie w ktorym mieszkasz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Teleportowanie się jest nielegalne, ponieważ jest to wykorzystywanie buga w grze... A to nie ładnie
![]() Nie wiem jak fire debil wali, ale moj qmpel na 20 lvlu skille coś kolo 54/56 w dość dobrym eq poszedł, ale dedł chyba przez laga... oczywiście musisz miec IH! (Intense Healing rune, poszukaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Hahahaha...Wykorzystywanie buga?LOL?!JAK TO JEST BUG TO CZEMU GO NIE USUNĄ?!CIPfost tak samo robi sondy żeby ludzie myśleli że oni coś zrobią nowego(np. nowy świat).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
?? Jak ? Jak to mozliwe?
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() Z tym skarbcem to ja myśle ze jemu chodzil ze gdyby nie ten teleport to przy dzwiach ustawili się ludzi jeen by dal reloga i by sie z przodu za scianą zalogował. A dzięki temu jak to mówicie "bugowi" loguje sie w swiątyni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2. Zamyka się drzwi i takich jak ty w psychiatryku. 3. Odpowiedź jest prosta: Jedna osoba wylogowuje się przy drzwiach, inne w tym czasie zastawiają sobą każdy wolny hex przed drzwiami, więc można zalogować się tylko za drzwiami. Byłby problem z wyjściem, no ale to inna sprawa. Jeżeli się pomyliłem to niech mnie ktoś poprawi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() no no ale drzwi so zamkniete to jak to morzlwe zevy sie za nimi zalogować??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehm dobra wiem juz ze to nie legal ale i tak chcialbym spubowac kiedys np. jestem w thais (moje miasto glowne) a chce do carlin musze stanac przy depo i jedengostek za mna a drugi obok i co dalej? wylogowac sie i zalogowac czy co :?: to tylko chce wiedziec a z tym fire devilem narazie nie kambinuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(