Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-08-2005, 09:37   #1
kronek
Użytkownik forum

kronek's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2005

Cool Problem z jedzeniem...

Przed up date'm bylo wiadomo ze wiekszosc graczy jadla ryby... teraz trzeba miec robaki i nie hcce sie nie ktorym lowic(mi tez).. Wiec mam pytanie co teraz trzeba jesc aby mana dlugo rosla i jedzenie malo wazyla... Porsze was o pomoc. Z gory dzieki
kronek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-08-2005, 09:41   #2
kemada0
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2005

LOL Iiiiiiiiiiiii

idz na raty po ser
kemada0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-08-2005, 09:46   #3
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Robaki wcale nie utrudniają łowienia, a ich zdobycie to też pestka - wystarczy albo kupić 6 robaków za 5 gp albo znaleźć na potworach. Ja, np. znalazłem 400 wormów w czasie kiedy na rotach robiłem 19 lvl druidem (około 2 godzin).

Jeżeli jednak naprawdę chcesz spróbować czegoś innego to polecam jajka - nie wiem czy da się je kupić w innych miastach, ale w Venore na pewno (2 gp za sztukę). Prócz tego oczywiście możesz spróbować kupić od kogoś grzybki albo samemu je znaleźć w kopalniach.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-08-2005, 09:57   #4
Granteon
Użytkownik Forum

Granteon's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

White Mushrooms sa tez dobre malo-malo ważą i regeneruja mane przez 102 sec. (nie jestem pewnien). Wypadaja z Dwarfow, a dwarfy nie sa az takie dobre
Granteon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 23:11   #5
Masterin
Użytkownik forum

Masterin's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Król :]:]

Hehe no więc, jeżeli jesteś graczem niższej rangi to polecam zostać narazie przy kupowaniu/znajdywaniu robaków i lowieniu rybek, jeżeli jednak jesteś już bardziej doświadczony bogatszy i potrzebujesz odradzania many do konkretnego celu to polecam brown mushrooms... znalezienie nie jest łatwe a cena w sklepie to 12 gp za sztuke, jednak przywysokim levelu gdy pieniadze nie graja roli, jest to najlepszy i najlżejszy prowiant w tibi

pzdr
Masterin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2005, 17:58   #6
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
Robaki wcale nie utrudniają łowienia, a ich zdobycie to też pestka - wystarczy albo kupić 6 robaków za 5 gp albo znaleźć na potworach. Ja, np. znalazłem 400 wormów w czasie kiedy na rotach robiłem 19 lvl druidem (około 2 godzin).

Jeżeli jednak naprawdę chcesz spróbować czegoś innego to polecam jajka - nie wiem czy da się je kupić w innych miastach, ale w Venore na pewno (2 gp za sztukę). Prócz tego oczywiście możesz spróbować kupić od kogoś grzybki albo samemu je znaleźć w kopalniach.
I udźwigłeś wszystkie?Czy jednak musiałeś z czegoś zrezygnować? np z kasy,pojedyńcze robaki są lekkie(podajrze 0.2)ale z mass hunta takie 400 no to już trochę waży.Tymbardziej postacią magicznym potrzebującym najwięcej jedzenia i miejącym najmniej capa. jest trudno.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-08-2005 o 18:03.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania