|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Przed up date'm bylo wiadomo ze wiekszosc graczy jadla ryby... teraz trzeba miec robaki i nie hcce sie nie ktorym lowic(mi tez).. Wiec mam pytanie co teraz trzeba jesc aby mana dlugo rosla i jedzenie malo wazyla... Porsze was o pomoc. Z gory dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() idz na raty po ser
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Robaki wcale nie utrudniają łowienia, a ich zdobycie to też pestka - wystarczy albo kupić 6 robaków za 5 gp albo znaleźć na potworach. Ja, np. znalazłem 400 wormów w czasie kiedy na rotach robiłem 19 lvl druidem (około 2 godzin).
Jeżeli jednak naprawdę chcesz spróbować czegoś innego to polecam jajka - nie wiem czy da się je kupić w innych miastach, ale w Venore na pewno (2 gp za sztukę). Prócz tego oczywiście możesz spróbować kupić od kogoś grzybki albo samemu je znaleźć w kopalniach.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() White Mushrooms sa tez dobre malo-malo ważą i regeneruja mane przez 102 sec. (nie jestem pewnien). Wypadaja z Dwarfow, a dwarfy nie sa az takie dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Hehe no więc, jeżeli jesteś graczem niższej rangi to polecam zostać narazie przy kupowaniu/znajdywaniu robaków i lowieniu rybek, jeżeli jednak jesteś już bardziej doświadczony bogatszy i potrzebujesz odradzania many do konkretnego celu to polecam brown mushrooms... znalezienie nie jest łatwe a cena w sklepie to 12 gp za sztuke, jednak przywysokim levelu gdy pieniadze nie graja roli, jest to najlepszy i najlżejszy prowiant w tibi
![]() pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-08-2005 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |