|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Płock
|
![]() Chciałbym was wszystkich ostrzec przed nieustępliwą bandą hakerów, tylko czychających na wasze konta. Niedawno bylem świadkiem takiej oto sytuacji : Na kanałach TRADE i GAME CHAT jedna z osób namolnie spamowała tekstem : www.tibiasite.piwko.pl.!!! ALL GOOD CHEATS!!!
Zapytacie się pewnie teraz no i co z tego?? Chce niech spamuje, co nam do tego. Ale ja chciałbym wszystkich ostrzec : programy z tego źródła zawierają wredne keyloggery, o działaniu których można się wiele dowiedzieć z tego forum. Także ostrzegam : NIE WCHODCIE NA TĄ STRONĘ!!! Możecie zbagatelizować mój apel, ale zrobiłem co uważałem za stosowne w tej sprawie. Pozdrawiam. PS. Nie uzywajcie żadnych cheatów, to skutecznie obniża satysfakcję z gry. Wam i innym. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() a jesli juz ktos sciagnal, to polecam zassanie ad-aware 6.0 i przeskanowanie systemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale najlepiej już wogóle nie ściągać...
I co gorsza ten klient ma już kilka kont... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja jak ktos pisze takie strony to nawet na nie, nie wejde bo wiadomo ze sa jakies key logery itp. Dlaytego tak samo jak przedmówcy nie polecam otwierania i sciagania takich rzeczy z nie znanych zrodel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() ta, ten "problem" dotyka kazdej gry, do haxow w csie byly dolaczone viry ktore cdkeye kradly. Ale w sumie to i dobrze bo cheaterzy sami sie wybijaja ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No zgadzam sie... Hacki to domena większosci gier online. Ale cóż robić, jedynym rozwiazaniem jest nieużywanie cheatów.
A co do tej strony : strona na 200% ma keyloggery...wiem bo rozmawiałem z tym gościem, który tym spamował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No zgadzam sie... Hacki to domena większosci gier online. Ale cóż robić, jedynym rozwiazaniem jest nieużywanie cheatów.
A co do tej strony : strona na 200% ma keyloggery...wiem bo rozmawiałem z tym gościem, który tym spamował. PS Przepraszam za dwa posty. Komputer mi coś szwankuje i czasami takie cóś wychodzi... |
![]() |
![]() |