|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Sam nie wiedziałem gdzie ten temat zamieścić ale to miejsce wydaje się najodpowiedniejsze.
Czasami widze jakiś temat, tam wypowiedz modka, patrze za kilka godzin a ten sam temat został skasowany... I teraz pytanie: dlaczego niektórzy modowie pozwalają na istnienie niektórych tematów, skoro ktoś inny ma powód żeby ten topic usunąć? Czy moderator kasując temat w którym wypowiedział się inny mod podważa kompetencje tego pierwszego. Wiem że dziwne pytanie ale mam nadzieje że uzyskam odpowiedz.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() to pytanie z tych:
czy mod to czlowiek czy maszyna do kasowania?
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ma kasować ale nie rozumiem jak temat który ma już n+1 wypowiedzi modów zostaje skasowany. Nie wierze w takie przeoczenia.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() To zależy od tematu, humoru moda itp.
Np. Idze sobie mod patrzy temat np. Muzyka, na początku było ql a potem, metalowcy z hiphopowcami się pokłucili i a do kłutni wkraczają dzidżeje a żeby było śmieszniej to nadchodzi jeszcze grupa miłośników Polki i co jak mod usunie to podważa kompetencje 1 ?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tasior
Wtedy wystarczy temat taki zamknąć. Myślałem że tematy które nie powinny byc poruszane na tibia.pl są określone. Ale jak widać nie ^^
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Poniewaz Mod to tez czlowiek, a kazdy czlowiek wyznaje inny system wartosci. Dla jednego temat typu "Gdzie jest kazoo?! plxxxor" ujdzie w tlumie a innego moda tak wqrzy, ze go skasuje, da 9pkt warrninga i jeszcze zakuje w dyby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() a czasem jest tak, że niektórzy nie mają supmoda (patrz: ja) i pozostaje im tylko napisać, skoro nie mają władzy skasować danego tematu.
Poza tym jak ktoś to już stwierdził, jesteśmy ludźmi, żadnego kursu szkolącego na moda nie ma. A tak na serio to jak mam zły humor to sobie odbijam na kasowaniu głupich tematów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Czasem jest tak, że temat wydaje się zupełnie nie groźny na początku. Ktoś się wypowie, ktoś coś napisze, z czasem temat zbacza na "złą" drogę, więc profilaktycznie jest kasowany lub zamykany.
Czasem też zdaża się, że temat jest na granicy, i jeden mod uzna go za "jeszcze może przejść" a drugi dojdzie do wniosku, że "to już przesada". Czasem jeszcze jest tak, jak besn powiedział, że jakiś mod nie ma praw moderatora w danym dziale i nie może tam nic skasować.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42