|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Sprawe Nie Wiem Czy Taki Temat Był Czy Nie. Przyznam Sie Nie Szukałem Ale Jest To Dla Mnie Sprawa Bardzo Ważna Poniewaz Mialem Kilka Banow Za Pekowanie i Notice Za To Ze Po Licytacji Wygranego Domq Nie Zaplacilem Za Niego Kasy I Pisze Mi Teraz Tak "excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.), account will be deleted in case of further rule violations" i mam problem poniewaz bylem w gildi zalicytowalem guild hall i gildia sie rozpadla a nikt mnie nie przebije i jezeli nei zaplace za domek to bede mial deleted accounta prosze o szybka odpowiedz bo nei wiem co mam robic
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Albo mi sie zdaje albo juz masz delete accounta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: A My Nie Lubimy Jak Ktoś Tak Pisze. Teraz NIC nie możesz zrobić,za PK'owanie skasowali Ci konto.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze konta mu nie skasowali. Skasuja mu, jezeli nie bedzie przestrzegal zasad Tibii. A nie placac za GH, ktore wylicytowales, dostaniesz bana. Przy czym dzieki temu banowi skasuja Ci konto. Tak to odbieram.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Nie ma co płakać, zabijałeś, teraz ponosisz konsekwencje. Tu sie nie wypłaczesz. Zarabiaj kase póki możesz, a jak mają Ci deletować account, a tak pewnie niebawem sie stanie, to radze nazbierać kasy i przesłac jednemu z vicków.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Lepiej jak najszybciej zrob nowe konto i wyslij swoje rzeczy na postac na tym koncie, tak na wszelki wypadek. jesli zaplacisz za domek i sie nic nie stanie to znaczy ze mozesz odelsac swoje rzeczy =)
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Nie Ma Źle Mam Odlozone 10k w depo dozbieram 8k i deleta nie bedzie btw. dzieki za pomoc
|
![]() |