![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mathias de'Vere
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 43
Skille: 20/26
Poziom mag.: 56
|
![]() Hiho,
Daje wam film tu film o Dark Catedrze, Cały poziom -1 i troche, -2. Było nieraz ciężko z powodu przyzwyczajenia się do 42 Sorca, ale ogólnie nikt nie padł. ![]() W rolach głównych: Mój Druid ![]() Zodri [Knight (Blocker), 29 lvl, 70/70, mlvl 5] Deo Druid de'Vere (Druid Kolegi, 11 lvl przed, 12 po, 34 mlvl) Bohaterzy Epizodyczni: Zobaczycie sami -.- Tutaj link do filmu: http://rapidshare.de/files/4102901/Dark-Catedra-Secura.rec.html Prosze o komentarze... PS. Doczekam się komentarzy? Ostatnio edytowany przez Mathias de'Vere - 18-08-2005 o 14:26. Powód: Komentarze :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Mielec
|
![]() Filmik taki sobie. Szkoda, że nie wpadliście głównymi postaciami. Pierwszy poziom był chyba cały nakręcony, ale drugi to nic. mógł nagrywać ten filmik bloker. Dowiedzielibyśmy się dużo więcej! Dziwi mnie jedno,nie szkoda wam było run na takie coś?? Ogólnie filmik jest dośc dobry dla tych którzy nie mają wyskokiego lvla, a chcą poexpić w tym miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() No ja już -1 i -2 widzalem caly i troche -3.Próbowalem z ekipa na hibernie wykonać tego questa, ale za duża obora i niedowiary ale 101 lvl s*******il bo powiedzial, że jak tutaj taka obora to on dalej woli nie isc... =/
@up masz racje lepiej by było jakby blocker kręcił. Ale może być... dla tych co nie byli to akurat ![]() Ostatnio edytowany przez Rafalek the Druidek - 18-08-2005 o 15:49. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mathias de'Vere
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 43
Skille: 20/26
Poziom mag.: 56
|
![]() Run mi szkoda nie było, bo to tylko gra, poszlismy dla zabawy i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() Napisze tylko Jedno.
Hail Kalinowa "Squad" ![]() ![]() Yours, MM2
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: w internecie
|
![]() Filmik dobry dla ludzi ktorzy tam nigdy nie byli troche mapki odslonilsmy -1 i -2 poziom. Ale kalinow zachowania nie bede komentował. Deo Druid de'vere to moj druidek
![]() |
![]() |
![]() |