|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Z racji, że nie mam aparatu cyfowego nie dałem tu zdjec tej kafejki. Lecz przeglądając sobie tibianews.net zobaczyłem to http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=3
Czego to teraz ludzie nie wymyślą. A najgorsze jest to, że kawiarenka jest w Bełchatowie w mieście w którym mieszkam, co za katastrofa ![]() Jakie są wasze komentarze? Zapraszam do dyskusji ![]() @down Ale czy to nie jest już przesada, a swoją drogą.. Aprops zorbili byka zamisat Kazordoon to Kazodron ![]() EDIT by $cor Gratuluje panom mądrym zrobienie z tego tematu niezłego flame'a. Narobiliście tu niezłego burdelu, w związku z czym temat został zamknięty aż nie ochłoniecie. Jak chcecie się powyzywać, to zapraszam na PW a nie robic offtopic z trollowaniem gratis.
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 18-08-2005 o 18:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() I co to kogo obchodzi, że kafejka nazywa się Kazordoon? Jakoś ją w koncu nazwać musieli...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() To pierwsza stylizowana na Tibię kafejka, Max.
Ludziom już ta Tibia odpier.dala. ;/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() ROTFL! Jacy idioci, raz że zgapili nazwe i ludka, dwa że popełnili błąd.
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Taki jestes pewien? A dzieki temu maja reklame na caly swiat za friko na jednej z najpopularnieszych stron o Tibii ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda tylko, ze maja blad w nazwie >.<"
@Down Hmm... ze niby latwiej sie czyta ? Byc moze i to celowe Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 18-08-2005 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ta... a jakby bledu nie mieli to by ich CipSoft pozwal o wykorzystanie nazwy wykorzystanej w grze bez wiedzy i zgody autorow (Cipow). Tacy pewni jestescie, ze to nie zamierzony blad? Boze, dzisiaj wyjatkowo duzo debili i na forum, i na ircu...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Racja, prawa autorskie, i te sprawy... Szkoda tylko że Kazordoon to nazwa niemiecka i nie obejmuje jej prawo polskie ;-\
Art. 5, punkt 1. ustawa o prawach autorskich i pokrewnych i z 4 lutego 1994. art. 7 , j/w Jeśli źle zrozumiałem ustawę, poprawcie mnie, a może poprostu ktoś mi nazmyślał.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() z mojego miasta kawiarenka <duma> XD
![]() ja dopiero ja 18 lipca zobaczylem na RL lepiej sie prezentuje ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |