![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() obiecalem kolesiom ze statku ze zamieszcze to zamieszczam nie ejstem nubem jaja se robilem i zrobilem to for funn i pomylslem ze skoromnie to smiesyz to mzoe was tez posmieszy jak 155 lvle stoja przez 14kanjta ;p
btw slippera widzialem pierwszy raz w zyciu xd kisses for him =* oto link ;p http://rapidshare.de/files/4122954/p...tatku.rec.html Ostatnio edytowany przez kolega slippera - 19-08-2005 o 01:10. Powód: literowka ;p |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() wezcie cos napiszcie ;p 23 ogladalo a nikt nie skomentowal wezcie mnei zbluzgajcie albo cos tedy ;p
@edit aha i umiem edytowac posty =] @2nd edit ****a 90 osob juz ogladalo a dalej zadnego posta +.+ palec w dupe z wami sie nie da grac Ostatnio edytowany przez kolega slippera - 19-08-2005 o 01:14. Powód: edit ;p |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() nie sadze ze to twoj kumpel tylko ty ale to tak poza filmem
topic: film beznadziejny blokowales przejscie i nie dales ludziom przeplynac typowy polski n00b -.- EDIT: Czlowieku jestes zalosny-.- co cie tak kreci w blokowaniu statkow ludziom taka masz orgie?! ty chyba jestes jeszcze umyslem w 2-3 klasie poprostu n00b ! a z pk jest radocha bo uwiez mi ze loot sie trafia Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 19-08-2005 o 02:12. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() ehehhee
![]() ![]() ![]() ![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() a tak do tematu jakt o krecilem z kolesiem ktory siedzial kolomnie to mielismy poelwke na maxa ;p stoji se taki best sorc na servie (master morla) i nic nie moze zdzialac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ej ja nie wiem o co chodzi z tym: "nie sadze ze to twoj kumpel tylko ty ale to tak poza filmem" ze kto ja jestem? :| ja gralem bobetim a ze slippera mialem polewke zupelnie cie nie czaje koles ;p tak samo filmy z pk sa beznadziejne =] chodzisz i niszczysz cudza prace zabijajac i narazajac kogos na strate exp bo loot bardzo zadko sie zdaza =] pk robi for funn i ja robie for funn =] @edit sorka ze 2 pod soba ale nie wiedzialem jak zacytowac 2 wypowiedzi w jednym poscie ;p (nie noob tylko newbie jak juz) Ostatnio edytowany przez kolega slippera - 19-08-2005 o 02:08. Powód: zonk ;p |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Widzialem juz u nas na servie takich Idiotów
i z czego sie cieszyles?!?!? z tego ze gosciu sie spieszyl na hunta/po uhy a ty jak ta Swieta krowa stales na drodze? ![]() Debilizm total |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
beznadziejny film, masz szczęście że wprowadzili pz na statku, inaczej już byś tam padł.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... filmy PK są lepsze , ponieważ są tam jakieś emocje , a nie tylko denerwowanie ludzi , na poziomie PZ :/ ... już lepsze było zamykanie sklepu Sama parcelami i ogniem (przed update) , jak ktoś niósł tam lootbag
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() ok moze to bylo idiotyczne ale w takim razie pk jest bardziej idiotyczne
EDIT: Czlowieku jestes zalosny-.- co cie tak kreci w blokowaniu statkow ludziom taka masz orgie?! ty chyba jestes jeszcze umyslem w 2-3 klasie poprostu n00b ! a z pk jest radocha bo uwiez mi ze loot sie trafia gdzie ci sie loot trafia +.+ h lvle maja aole jesli wiesz co to jest, zabijesz uh makera na afku ok masz pol bp uh albo pare hmm bo wiecejmu na capa nie wejdzie i to jest dla ciebie trafiajacy sie loot? to gz... |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() mogl by byc jaja z tego niezle ale cos nie wyszlo