|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Ja Mysle Że On Ma CoŚ Z Internetem To Moje Zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() @kamilop za twoje pisanie są punkty karne człowieku czytałeś wogóle regulamin ?!
@topic może grał wcześniej na jakichś otsach ? i zaznaczył opcję "test server login" kolejno opcje>>network sprawdź ... jeśli ją zaznaczył to odznacz i po sprawie ^.-
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() I jeśli ma skrót to niech szybko weźmie ppm i właściwości, tam może mieć jeszcze wpisany ip do otsa. Jeżeli to nie to to musi ustawić w FireWallu (jeśli ma) żeby dopuszczał Tibię do neta. Jeżeli to nie to to ściągnij Tibię od nowa z www.tibia.com, innej możliwości już nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Pewnie używa TBI albo podobnego szitu, którego stara wersja przestała działac po updt..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Nic takiego nie używa.Tibie ściągałem z tibii.pl i z tibii.com ale nic, ma Firewalla ale odblokowałem żeby tibie dopuszczał.Nie wiem co jest przyczyną.Pogłówkuje może to coś zdziała(Ale nie sądze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyłacz firewalla i sprawdz jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |