|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() wysłałem maila supermanowi i zrobiłem mape skowron fortess quest
tłumaczenia: 4:Bitwa w kturej zademe robi dark czkowron nawalający z morning stara i hmm ma swoich pomocników czkowron,czkowron berserker ,czkowron warior,czkowron archer , czkowron arcanista, czkowron walrok , czkowron spider , czkowron bez neta (walczy pomagając tobie) 3:wierze kture patroluje wronek pogromca wraz z czkowron arcanista i archerem 2:baraki z hołotom gdy wejdziesz do dziury oni wychodzom z barakuw (znowu full resp bez dark czkowrona) 1:dziura gdzie jest skrzynia ale zanim jom otworzysz stoczysz walke z prince tryaelem w skrzyni jest D e łupss miałem nie muwić forteca leży na południe od wioski głuchołazy w kturej żyje mondrzejszy brat (nie bliżniak on jest brzydszy)czkowrona |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ehhh... A oto jego mapa:
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Muhahahahahaahhahahahahahahahahahhaahhahahahahhaha hahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale lałem podczas czytanie tego textu ...... ![]() Mleko , ty to jednak masz pomysły , normlanie wielkie gratulacje dla was !!! ![]() BTW......co ma znaczyc czkowron bez neta ? :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Outworld
Imię: Jodo Kast
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tempest Templars
Świat: Pandoria
|
![]() No jak czytałem pierwsze co spostrzegłem to błedy ty ich w cholere robisz, aco do mapy to nie jest najlepsza ,no ale fajny pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czkowron bez neta to admin twej sieci który odłancza cie czkowron
i błąd dark czkowron wymiata nie hmm tylko lmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Taaa... Bardzo się postarałeś. Miłe dla oka błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Dosyć śmieszne.
Ale dlaczego ten temat nie jest w Twórczości? ?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo się starałeś, ale z gry wyleciałeś
huahuahuahuahuahua !!!! ![]() Co do mapy to taka sobie, a co do błęduw ![]() chyba wydrukuję tą stronę i pokażę mojej nauczycielce od Polskiego (nienawidze polskiego, a tej starej zrzędy co nam całą lekcje coś pi......doli jeszcze bardziej k***wa).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie lubie twoich komętarzy slajt bo są powiem nieagresywnie P E D A L S K I E L O L : ) : ) : ')
|
![]() |
![]() |