|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pytup
Profesja: Druid
Gildia: Sea Sepent
Świat: Celesta
Poziom: 23
Skille: 18/20
Poziom mag.: 39
|
![]() Od kilki minut mam straszne lagi i problemy z polaczeniem, czy to cos u CIP-ow?
EDIT: Dobra CIP-y cos nabroimy cale tibia.com nie dziala.... kuww jak tez deda przez to mam to sie wkurze, walczylem akurat! EDIT2: tibia.com juz dziala ale co z serwerami!?!?!?! ![]() BTW. THERO Cytuj:
EDIT.3: NIE WSZYSCYy MAJA TEN PROBLEM JAK SIE LOGUJE MAM FREEZA I WIDZE POSTACIE KTORE NORMALNIE CHODZA Zwała jak bedzie cofka... bo moj knight powroci na rooka! Ostatnio edytowany przez pytup - 19-08-2005 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
EDIT: A może net jest zawalony przez lamerów, a wy wszyscy korzystacie np. z neostrady? Bo kiedy są lagi u Cipów kończy się to najczęściej natychmiastowym kickiem servera i newsem na tibia.com informującym o cofce servera ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 19-08-2005 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie , mam dokladnie to samo + kick przed chwila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() a ja przez to zginalem ;/ bo mialem battle lalem pk no i ten lag i dead ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ja dostałem laga jak mnie otoczyły skeletony i zostało mi 23 hp , naszczęście uciekłem w bezpieczne miejsce i dostałem kicka ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ja 2 kicki juz mialem wczoraj a w chwili gdy mnie kicknelo tibia.com nie chciala sie wlaczyc. Dzis 1 kick i 2 freezy. Za kazdym razem na szczescie przed dp stalem.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dokładnie w tej chwili jakis minutowy lag i potem kik. Nie da sie wogóle grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pingowałem tibia.com i wogule nie idzie się z połączyć więc to tylko i wyłącznie wina Tibi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() I have the same O_O...
Mam 3 postacie na thorii, każda na innym servie i nie dość, że ładują się na serva z 3 minuty to po jednym kroku mam natychmiastowego freeza (Tak że ja stoje w meiscju, a wzystko się rusza dookoła czasem) O_O Nawet w vipach nikt nie jest online a zwykle o tej porze gra większośc moich qmpli O_O... TO coś od cipów...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Oby cofek nie bylo bo wbilem dzis ok. 1mlv i lv
![]() PS. Na Guardi powoli sie uspokaja !! ![]()
Ostatnio edytowany przez Markx - 19-08-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() To wszystko przez ten update !
Pewnie ktoś przełączył dźwignie i wszystko z**bał ![]() Ostatnio edytowany przez Sprytny zbychu - 19-08-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
![]() |
![]() na securze tez kicki oO"
ale juz powili sie uspokoja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
![]() |
![]() Ja miałem tak samo z tym że mogłem się lognąć na wszystkie postacie orpucz postaci na guardi, a pozniej te lagi......15 sekundowe ;/
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Miałem dokładnie to samo lag potwory się ruszają tylko ja stoje >> kick >> patrze na tibia.com nic nie ma a ja jestem nadal online...
Loguje się na postać na infernie wszystko dobrze (gram na Valorii) loguje się na Valorie minutę dobrze kick i tak kilka razy (w międzyczasie napis "connection timeout" wlogowalem sie , znikly krzyże i lag (wyłączyłem krzyżykiem) wlogowałem się na 2 postać na tym samym serwie (Valoria) I wyłączyłem tibie bo brat chciał wejść :S Wlogowałem się 2 godziny później i wszystko grało btw. dobrze , że były kicki jak treniłem na rotwormach i dwarfach aż się boje pomyśleć co by było gdybym był na jakimś huncie :S ![]()