|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Poszukaj warlockow, stone golemy tez znajdziesz
![]()
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Sry za offtopic:
MAgus- Linki nie działają :/ Wuzet- zobacz w p[otworach. Ale o liczebności respów to ci nei powiem.... --------------------------------------------------------- edit By Magus: U mnie dzialaja --------------------------------------------------------- Edit by Eer!0n A u mnie nie. Jest bad request
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Na pewno stone golemy są w molst koło warlocków, które je zresztą przyzywają.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Mi się zdaje że chodzi mu o SG które nie są z emerytami tylko same żeby mieć z nich exp i loot.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() zalezy jaka masz profesje. ja nie spotkalem nigdy stone golema samego (tzn nie przyzwanego przez warlocka) wiec nie wiem ale jakbys mial druida albo sorca to dasz rade go zbic. tylko bloker by sie przydal wtedy ale mozesz sobie bez niego poradzic.... taki np energy field (nie wiem czy dziala fire field bo nie mam
![]() ZIOM ![]()
#9 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Bo po tym co dalej piszesz to mozna zwatpic. Cytuj:
2. Zanim strzelisz fielda i uciekniesz postacia na 32 lvl Warlock zdazy cie 3 razy zabic (juz nie wspomne kto mial by wieksza szanse w wysciugu na 100 metrow Warlock czy gracz na 32 lvl).
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak sie ktos postara to da rade
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Warlocka nie mozna zablokowac zadnym fieldem.
2. Zanim strzelisz fielda i uciekniesz postacia na 32 lvl Warlock zdazy cie 3 razy zabic (juz nie wspomne kto mial by wieksza szanse w wysciugu na 100 metrow Warlock czy gracz na 32 lvl). skoro [ALIGN=left]uniekniesz[/ALIGN] to znadczy ze to sie juz stalo a nie "uciekasz" ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Stone Golem jest przy wejsciu do "Demona" ale raczej nie dojdziesz tam.
Cos ktos mówil o Warlocku w jaki sposób ty go spodkasz? idąc na Banshee quest czy na edron? Bo raczej takie warlocki sa od 60lv.