|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
![]() |
![]() Nie wiem czy to coś nowego, ale powiem. W pewnej biblioteczce w Ankrahmun, znalazłem książke, a to co w niej było:
In ancient tombs beneath the burning endless sands Where neither sunlight reaches nor the pale-faced moon The whispers of the long deceased traitors dance Bloodthirsty creatures screeching an unholy tune Dark are the mysteries surrounded by doomed cries Uncurtained to the warriors of righteous mind Who well-prepared with magic, sharpened blade and eyes Step through the doors and leave their mortal fear behind. W tym samym budynku, wyżej znajduje się miejsce zablokowane, ale jest wejście na góre do npc faraona(widziałem gdy chodziłem po piramidzie wokół) Może to jakiś nowy quest O,o? ![]() edit: jeszcze na samej górze znajdują się skarby: Holy scarab,blue gem,djinn's lamp,scarab amulet. Ostatnio edytowany przez Polem - 20-08-2005 o 11:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() To nie jest żaden nowy quest. Książka opisuje grobowce faraonów a ten faraon piętro wyżej i itemki to tylko ozdoba.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Aktualnie nic na ten temat nie wiaomo, ale nic nie stoi ci na przeszkodzie stania sie fanatykiem i zabrania za poszukiwanie zaginionego questa, jak to niektorzy robia z bazyliszkiem ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Ten faraon co tam jest to nie potwor bo sie go nieda zaatakowac -.-' A tak wogole to ja mysle ze to zwykła ozdoba ;p
![]() |
![]() |