|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak podobały ci sie przygody Dallana | |||
Kozacko |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 9.76% |
Świetnie |
1 | 2.44% |
Dobrze |
1 | 2.44% |
Może być |
8 | 19.51% |
Ty se chyba ze mnie kpisz |
13 | 31.71% |
Ide spać Zzzzz |
24 | 58.54% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 41. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Przygody dallan rozkosz oglądania
![]() Dallan jak zwykle flirtował z swoją żoną ale nagle wyskoczył jakis napis ![]() A jasna cholera co to mam być ![]() Lecąc przez hiber przestrzeń dallan dociera do swojego starego przyjaciela ![]() Wszedli w teleport lecz tym raz qhagorowi nie wyszedł teleport i co z tego wyszło ![]() Przeteleportowali sie jakoś do luck azriusa kryptonim z celi ""Lucek"" i do jego brata emmu stafy kryptonim z celi ""emmu"" Ale tak miedzy nami straszny ma bałagan ten lucek ![]() Spotykamy Oboz cyklopów ![]() ![]() Nasza drużyna szybko sie znimi rozprawiła ![]() ![]() Eeee Słaby loot buuu Lecz po długiej podruży po pustyni dochodza do ![]() ![]() ![]() Teloporcik fajny Jeeeee ![]() ![]() I napisy ![]() Nie bylo wszystko skonczone Co sie stanie z Qhagoro o co chodzilo z tym cialem Dowiecie sie w nastepnej cześci Dallan Story "Wrotami Przez Piekło" ![]() Mam prośbe troche mi nie wychodzi ma ktos skaly jezeli tak to powie na jakiej stronie albo umiesci w odpowiedzi Ostatnio edytowany przez Emmu Stafa - 21-08-2005 o 20:28. Powód: Mam prośbe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Co o tym powiedzieć hmmmm ....
Troche za małe. prawie wszędzie to samo.. Niedłguo może wyjdą ci lepsze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Mystic Evil
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 37
Skille: 68/65
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Fake'i beznadziejne. Po 1 to nie pisze sie seys tylko says -,-. Te napisy sa tak male ze trzeba je pod lupa czytac. Wogóle jakies wielkie te screeny. W dalszych obrazkach strasznie zaspamowane tekstami tych bohaterów. Po co tyle tej pustyni zrobiles? W dwóch pierwszych obrazkach to budynek zajmuje 1/20 fake'a a reszta to pustynia. Nastepne to źle wklejone itemy. Tak to jest wszystko zrobione ze az sie nie chce tego czytac, bo wogóle nie wiadomo w jakiej kolejnosci, litery sa strasznie male i wogole nie ciekawe to jest ... Ci ludzie którzy sa na tych fake'ach mają IQ na poziomie przedszkolaka z resztą ty chyba tez
![]() Moja ocena to 1/10. To 1 za to ze probowales cos tworzyć no ale to ze ci nie wyszlo to juz inna sprawa ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Mhm...
Mugłbym powiedziać coś więcej gdybym mugł przeczytać troszke więcej z tych rozmazanych liter... ![]() Pomysł :7\10 Wykonanie : 5\10 Bardzoo małe!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze
![]() |
![]() Mogze byc tylko,że zadnych napisów nie widac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Najgorsze to:
1.Oni mieszkaja na jakims odludziu! Domek i tyle ![]() 2.Nic napisów nie widać, (No, chyba że pod lupą...) ![]() 3.Ten Licz !!! O Jezuuuuuuuuu!!! ![]() 4. Walka bez krwi!? ![]() I wieeeeeeeele innych!!! Pomysł:Nie wiem bo napisów nie widać/10 Wykonanie:2.5/10 Fabuła:Nie znam bo napisów nie widać/10 ----------------------------------------------- Ogólnie:Weź se facio daj spokój z Fake'ami.../10
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Gdynia City
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Nienajgorsze, ale cudo to niebyło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Do kitu nic nie widac jak to ocenic??!! Napisy nie do odczytania chyba ze pod lupa te malzenstwo to chyba na pustyni mieszka a fabula z obrazkow nieciekawa
Ogolnie: DD
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wykonanie: 4/10 za małe to i napisów nie widać
![]() Fabuła: ?/10 nic nie da się zrozumieć Powiem ci że nie nadajesz się do faków. |
![]() |
![]() |