|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2004
|
![]() Chce razem z kolegą załorzyć stronę z poradami dotyczących questów. Oprucz tego dolożylibyśmy wszystko co najlepsze z: www.tibia.pl
www.tibia.end.pl www.tibia.xx.pl (oczywiscie wszystko za zgoda autorów stron, jeśli się nie zgodzą to zrobimy po swojemu) i dodalibyśmy coś od siebie. Ponadto niebedziemy podawac rozwiazań do banalnych questów (no chyba że jeśli nas ktoś poprosi osobiście mailem), tylko do tych trudnych i trudniejszych, bo takie proste to byśmy po prostu usówali. A porady by pisali sami gracze, bo dobrze na przykład wiedzieć jak dobrze, szybko i bezpiecznie dojść na dane miejsce questa. Czekam niecierpliwie na wasze sugestie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Quest spooling? no cóż, ja uwazam, ze to zły pomysł.
Cytuj:
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Opis qwestow to strata czasu i za wielkie ulatwienie :/ pomysl czy jak znajdziesz (sam qwesta sie ucieszysz bardziej czy jak ktos cie zaprowadzi do niego?)
a kopiowanie ze stron to co sie na nich znajduje to zdeka xsero czyli ........ zrub cs orginalnego ( i tak juz na wielu stronach sa opisy qwestow) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() To było setki razy przerabiane, niech sobie zaklada stronę, skoro nie wie o Questach i Quest spoilingu, niech zdradza innym Respawny i skrzynki, choć pzy QUESTACH SIĘ TRZEBA NAPRACOWAĆ! Założę się, że stronę będzie odwiedzało conajmniej 1/4 polaków grających w Tibię, bo takie lamy nie potrafią znaleźć czegoś sami. A samodzielności uczy się już jako dziecko.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A bedzie wam cos przeszkadzaly informacje o questach? Ktos bedzie wam kazal wchodzic pod przymusem na te strone? Strony z questami byly sa i beda. Moge wam wymienic bez trudu kilka adresow, na ktorych jest quest spoiling, tylko ze skonczyloby to sie upomnieniem. Jak cos mi nie przeszkadza, to tego nie potepiam.
A co do kopiowania informacji z innych stron, to tu wyrazny sprzeciw. Oczywiscie, jesli chodzi np. informacje na temat itemkow, to nic nowego tu nie wymyslicie, ale zeby nie bylo takich samych rzeczy, jak na tibia.pl, tibia.gery.pl czy tibia.xx.pl, a cos co sami wymyslicie.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
zeczy? zdawalo mi sie ze pisez sieb rzeczy A co do tego quest spoolingu to mi sie zdaje ze to jest stereotyp nie mozna bo juz ! TAK JEST! JA uwazam ze to nawet calkiem spoko zastanowic sie nad paroma questami np. ten z Bazyliszkiem bo nawet Bubble go nie wykonala ;p Ale nie koniecznie WSZYSTKIE questy pare mozna podac np. ten u bibliotekarza i jak dojsc w Voc quescie tak zeby sie nie zgubic i nie dostac w dupe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() ile deadów może być przez znalezienie questa.. ale jak przyjemność jak masz wszystko na dłoni ps sam odkryłem 2 questy serio nikt mi o nich nie mowil u orków koło venore wi w amazon camp jestem dumny że az mnie głowa boli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Dlaczego admini tychże stron, mieli by się zgodzić, byś z informacji zamieszczonych na nich, miał byś zrobić stronę "lepszą". Zwykły szary user [o ile byś swoją stronę dobrze rozreklamował] osrał by wtedy tibia.pl/xx/gery, i kożystał by tylko z twojej witryny... Może tobie to pasuje, ale czy uważasz, że właścicielom pl i xx.pl na tym zależy ? Jasne że nie ! A ty jeszcze chcesz żeby ci w tym pomagali... zapomnij...
Jedyny przypadek, w którym mogło by się zdarzyć połączenie wiadomości z pl, xx i gery, to połączenie tych stron. Dla graczy było by to całkiem miłe rozwiązanie, lecz wątpie aby kiedyś doszło do skutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Świetny pomysł
Popieram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() nie za dobry. z kolega zrobilem 2 questy, o ktorych wczesniej nie mialem pojecia i pamietam jak sie cieszylem, chociaz questy nie byly trudne, a i nagrody nie za dobre
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() Ten pomysł jest okropny sam zrub poradnik o qestach wzorując sie jedynie na swoim doświadczeniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
No chyba, ze autorzy strony maja postacie ~15 lvla facc, ale wtedy to nie ma sensu robic takiej strony
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Wg. mnie jest to bardzo zły pomysł.
Po pirwsze ![]() Po drugie:Może sie spytać znajomych w tibi jak wykonać quest Po trzecie.Nikt sie nie zgodzi aby z tibia.xx.pl tibia.pl tibia.end.pl połączyć informacje i zrobić w jedą stronkę.Dla graczy byłoby to ułatwienie ale to WWW.TIBIA.PL jest oficjalną polską strona o tibi.I nikomu z tych stron nie będzie zależało na powstaniu stron lepszych od tibia.pl itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Dobra ale itemki, mapki, to w tym się nic nie zmienia. A czary to opiszemy po swojemu (mamy troche kolegów lepszych od nas którzy nam chetnie pomogą), mamy ORGINALNY pomysł na strone o tibi, a jeśli ktoś by chciał pomuc, to właśnie po to otworzyłem ten temat na wasze sugestie i ocene pomysłu, bo jak ktoś już przedemną to powiedział "nikt was nie zmusza żeby tam wchodzić", a pomoc i porady dotyczące questów i przydatności czarów będą mile widziane na naszej stronie. Inne opisy zrobimy po swojemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nikt ważny
|
![]() pomysł kiepski czemu?
bo polskich stron o Tibii jest już wystarczająca ilość. Właściwie to tibia.pl tylko wystarczy (ale ze mnie wazelina ![]() poza tym czy trzeba aż na stronach szukać rozwiązania do jakiegoś questu?? przecież znajomych popytasz toci jeszcze "palcem" pokażą ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |