|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam problem. Otóż gram paladynem i nie wiem od jakiego poziomu dista zacząć strzelać z łuku. Pomóżcie.
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Siemianowice
![]() ![]() |
![]() wedlug mnie zacznij od 50 distance
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie ale sądze , że od 50 styka
![]()
#4 |
Guest
|
![]() Możesz zacząć strzelać od 40, ale lepiej potrenować do 50 bo wtedy będziesz celniej strzelał a twoje hity będą większe.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() W Tibii nie ma reguł określających takie rzeczy ... Każdy ma inne priorytety jedni chcą mieć wysoki poziom, a inni wysokie skille. Jeśli chcesz zabijać innych graczy
( pk ) możesz zaczynać od 45. Jeśli zaś chcesz grać odpowiedzialnie, przemyślanie proponuję wbić skilla powyżej 50. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() teraz(po Tiquanda update) jak wiadomo zycie palladyna sie "troszke" skomplikowalo i trenowanie jest dosc trudne(wszystkie bronie dystansowe znikaja po bardzo krotkim czasie), nawet expiac na stworkach,z ktorych wypadaja wlocznie,czy kamienie nie zawsze ich starcza...wiec expienei z lukiem trzeba zaczac wczesniej(np. skill 50+ jesli dotrwasz), dawniej(poniewaz distance fighting wskakiwal dosc szybko palkom) mozna bylo poczekac do 60,albo nawet 70 i dopiero wybrac sie na expienie(wiadomo: wiekszy skill=wieksze hity=mniej straconych pociskow=wiecej zaoszczedzonej kasiorki).
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 60 - żeby się opłacało
50 - żeby jakoś się biło |
![]() |
![]() |