|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Taka ja►ana dziura kolo Oswiecimia
Stan: Na emeryturze
Imię: Wilden Future
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Śmierdzace warzywami knury
Świat: Nibylandia
Poziom: 0.3
Skille: 73/59
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ej, nie wiecie moze czy dam rade?? Mam 33 lvl, skills 72,58, boh, c-arm, k-legs, cru-helm... mam mane na exury w razie paralyzu i na haste, jakby i on wrzucil :> mysle sobie tak, ze pujde na -4 pietro w dziurze scarabow
i tam jest rpzy schodkach 3 scaraby, pare larv, i troche dalej ancient scarab. Rozwalam ten syf z gfb, i biegam w okul schdokow ( podwujnych) i jade go z hmm/bolt. Dam rade??:> PLz niech pisza ziomy co maja palkow, i wiedza jak to sie robi =]
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Sydney / Australia
Imię: Fury Infinity
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Obyś nie mial laga
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok. Ale czy on by mnie doganial, tak zebym musial uh tracic?? Jak tak to ciężko ;/ bo tylko do mnie podleci to latwy dead - 430 hp to on mi w 2 sek zjedzie ;/ Mogl bym przed nim uciekac z hastem tak, zeby mnie nie lapal??
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Złotoryja
![]() |
![]() ten gej summonuje scaraby albo larvy(nie bylem z pol roku : P) i jak Ci zablokuja droge to moze byc nieciekawie,100% bedzie to waste i jest ryzyko deada,ale jak jest sam to tak wcale mocno nie bije,uhaj sie co hit 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Na 100% mu daleko nei uciekniesz, przygotuj sie na to, ze co chwile bedzie cie paralizowal i doganial. Nie uzywaj exur, tylko vit, masz za malo hp zeby wytrzymac exhaust. Bij z samych boltow, hmmy tez powoduja exhaust. I wez kogos, kto ciebie w rzie czego pozbiera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja jestem palkiem i mam super sposub. Na samym poczatku rozwal te latvy i scraby z gfb. a puzniej wyjdz na 15 sec i puzniej wejdz i walin go z 1-3razy. znowu wyjdz na 15sec(a on w tym czasie odejdze od schodkowi tak dalej az go uwalisz. mysle ze to najtanszy i najbezpiecznejszy sosub
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() moim zdaniem nie masz szans on caly czas paralizuje a i biega bardzo szybko wiec Cie czaly czas bedzie w zasadzie lac, a pozatym summony beda Cie blokowac dodatkowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sumeony??^^ Odkąd to on sumeonuje larvy-scaraby?
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt juz nic nie napisze?;/ wam by nie zalezalo dowiedziec sie jak najwiecej przez takim czyms :| ??
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() na zakretach mogl bys dostawc spore hity wiec sam wybierz moze sporo uh zejsc
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Laga załapiesz... I koniec...!!Chyba że lubisz sposób na Kamikaze...to polecam Fajnie po Dedzie sie leci po Eq... hahaha...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Kamikaze...mówili Kamikaze...Nie było Mocnych....!! bez litości zabiłeś Mojeeee.... Jaaa....oooo Mojjeeeee Jaaaa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: z nienacka
|
![]() Nie dasz rady na 100%, po 1 nie masz jak uciekac w tym miejscu bo zlurujesz kolejne 2 AC, po 2, eeeee pierwszy powod wystarczy ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() taa, nie wiem czy ten post cos wniesie ale ja rowniez odradzam pscia na te scraby, bo o ile expilem na nich z blokerem to wiem ze to za***iscie szybko biega po trudnym terenie, puszcza haste i wydaje mi sie ze jest szybsze od gsa, ty natomiaste raczej gsowi nie zwiejesz na haste i jestes dodatkowo spowolniony
Mozesz sprobowac ale znajdz kolege ci cie pozbiera ![]()
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ale jakbym zchdozil, oddawal 1 strzal, wychodzil, czekal 15 sek az odejdzie troche, zchodzil i tak az do jego smierci?? Czemu tak tez nie mam szans?? Przeciez nie mogl by mnie w tedo trafiac ;/
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Nie nazwalbym tego poison stormem, raczej heavy poison missile Xd
Jezeli chodzi nam o to samo, bo AS wali z odleglosci po 100+ z trucizny, paralizuje, jest szybki... zsolowac, owszem, dasz rade, ale jak wpierw wybijesz z kolegami full resp. Mozesz tez solowac z tarcza i bic sd. Ale zadna metoda nie bedzie oplacalna
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Omg... poison storm od 150-200 dmg?:| i czemu w dziale "Potwory" nie pisze, że przyzywa scaraby?? Cholera, sd nie moge jeszcze uzywac :/ A jak z paralyzem wyjscie na gure zajmei mi z 3 sekundy to rzeczywisci 0 szans
![]() Koniec tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=574534#post574534 Swietna gra!! GunZonline ;] ![]() Polscy wiesniacy: -Gdzies oroł?? -Tumoroł ![]() Ostatnio edytowany przez Wilden Future - 26-08-2005 o 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Rozwalenie As z twoim lvl było by trudne ale nie nie mozliwe na początek powinieneś mieć przynajmniej 70lvl i 15mlvl ale teraz bys potrzebował blokera na 60lvl z dobrymi skilami 70/70
Nick :Tee Shady Profesja : paladyn lvl : 107 mlvl :16 |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Ytaba
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 43
Skille: 72/52
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Z waszych wypowiedzi to mozna jedno stwierdzic. G***o wiecie o AS. Ladujesz full mane, oczywiscie full hp
![]() A tak na marginesie to smac mi sie chce z tego pana co napisal ze potrzeba blokera z 60lvl + i skilami 70/70. Bo ja mialem nudy i poszlismy z kolegami na AS'sy. i bloczyl nam kolega ktory jest palkiem i ma 44 lvl. Roznie na 1 AS schodzilo jakies 1-2uh tylko ze loocik cienki;/ Idz smialo i sie nie boj ![]() ![]()