|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kiedy prubuje zalogować sie na Tibi pokazuje mi sie komunikat :
IP address blocked for 30 minutes. Poczekałam 30 minut ale komunikat cąly czas sie powtarzał. Nie gram długo w Tibie, ale gdy jeszcze mi dzialała jakiś kolęs podszedł do mnie z propozycją przylączenia sie do gilldi, zgodzilam sie po czym podal mi link na który weszlam, stronka wyglądała tak samo jak account na tibia.com gdy sie zalogowałam tibia sie wylączyła. Jak prubowałam ją włączyć ponownie pokazal sie komunikat: Account disabled for five minutes. GRAM NA HARMONI ! plzzzzz o szybką odpowiedz ! ![]() Ostatnio edytowany przez Ładniutka - 22-08-2005 o 15:46. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() I po to zakladalas 2 tematy w ciagu 5 minut??
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Widać, że podobnie jak nie czytasz działu FAQ w którym zawarte są odpowiedzi na pytania o zablokowanie konta i adresu ip, nie znasz też podstawowych zasad bezpieczeństwa: NIGDY nie wchodzić ani nie logować się na podejrzane strony podawane przez innych graczy, logować się tylko na tibia.com. Tak to cię shakowali, postać odzyskać możesz przez Lost Account Interface, jednak oczywiście postać będzie już wyczyszczona ze wszystkich rzeczy. A gdyby nie moja słabość do płci pięknej wogóle nie powinienem tego posta pisać tylko skasować to i jeszcze wlepić ostrzeżenie za zakładanie dwa razy tego samego tematu...
Ostatnio edytowany przez Dabek - 22-08-2005 o 15:55. |
![]() |