|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Witam drogich forumowiczow. Pisze w imieniu kumpal i w moim 1 pytanie jest jaego a 2 moje
1.Mam pytanie odnosnie pacca i platnosci za niego. A mianowicie: wybralem przy get premium account wypelnieniu formularzy itp opcje wire transfer. czyli jutro musze isc do banku podac im dane ktore zostaly wyslane zaplacic prowizje od wyslania i czekac... teraz zostaje pytanie ile czasu to bedzie dochodzilo? 2. Ja zaplacilem karta i ile bede czekal na uruchomienie pacca i po cczym bede wiedzial ze juz jest aktywny i wogle na jakiej zasadziedzial placenie karta? Czy musze isc na poczte doplacic cos jeszce?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Ad. 2
Ja po zapłaceniu kartą miałem pacc po dosłownie 10-20 sec. Nie musisz iść na poczte i nic dopłacać poprostu logujesz się na konto do tibi na postać potem przelogowywujesz się i już all cacy. Ale jeśli nie działa to sprawdź e-maila tam powinien być mail jeśli coś nie działa.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ad. 1. Nie musisz zaraz następnego dnia iść do banku. Po prostu na maila dostaniesz informacje z danymi, które musisz wpisać do formularza na przelew zagraniczny. Będziesz tam potrzebował te nazwy banków, IBAN, adres itp. Prowizja pobierana przez polską stronę to 30zł, przez zagraniczną 10$ (jeśli płacisz dolarami, bo jest opcja płacić za pacca euro albo inną walutą, z tego, co pamiętam). Co do czasu... Ja zleciłem pacca mojemu bankowi 2 kwietnia, w piątek popołudniu. Kobieta powiedziała, że przelew idzie 3-4 dni robocze i wyślą to w poniedziałek, to myślałem, że może już w środę będę miał, a w czwartek to już na pewno. Jak jeszcze w piątek nie miałem, to się zaczynałem martwić. Jak we wtorek po świętach jeszcze nie miałem, to już naprawdę nie wiedziałem, co mam sobie pomyśleć. Dopiero w środę popołudniu dostałem pacca. Czyli dni roboczych 7 :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja zaplacilem wczoraj karta za pacca okolo 20 i jest teraz 7 czy powinienem miec juz pacca troche sie martwie bo niektorzy mowia za po zaplaceniu karta maja pacca po kilku minutach ?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siema dowiedzialem sie czegos strasznego ponewaz nie chcile mi przyjac karty do placenia ( naszczescie) chcialem zaplaci przelewem i moj kumpel tez okazalo sie ze nie dosc ze placisz za pacca 90 zl to jeszce ban polski dolicza ci 35 zl prowizji a bank za granica okolo 25 euro czy to mozliwe zeby same prowizje kosztowaly wiecej niz pacc? czy placa karta tez wala tez takie prowizje czy jest stosunkowo mniejsza prosze o pomoc!!!!