|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Skarten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Salvation Army
Świat: Trimera
Poziom: 45
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Wiec przydazyla mi sie sytuacja siedze w AB po depo dobiega gosciu z red'em i mnie wali na 70 lvl :-( mam logi itd. bo zapisalem.... i na tibia.com jest napisane... gdzie mam napisac bo chcialbym to zglosic do GM'a !!!
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ale ja nie wiem co Ty chcesz zgłosić. Przecież zabijanie jest w pełni legalne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Skarten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Salvation Army
Świat: Trimera
Poziom: 45
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Hmm to dalczego gm'y daja bany za PKowanie mozna wejsc na tibia.com i zobaczyc i jest napisane ze Maja bany za Pekowanie zreszta za stary chyba ta gre jestem :// nie mam czasu tyle w nia grac...
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ban za pekowanie jest wtedy, gdy przekroczysz określoną ilość zabitych ludzi w dniu/tygodniu/miesiącu. Ban za pekowanie jest nakładany automatycznie i żadnego GMa o tym nie trzeba powiadamiać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Najlepiej się popłacz i powiedz o tym mamie...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Idź na całość, i bądź ... Bamboocha !
![]() Tak serio, naprawde straszne ... jesteśmy bardzo poruszeni -.^
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() człowieku nie jesteś ani pierwszy ani ostatni. jesli nie chcesz by cię zabijano to zmień świat na non-pvp
|
![]() |