|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() 1 Advance zwiazane z Mlevelami skasowałem bo zawierały one light hack
![]() 32 mlev ;o ![]() 33 mlev ;] ![]() Zedytuje posta i dodam wiecej fotek ![]() ![]() Tera bset hity : Sd w człeka ![]() ![]() Tera Levele ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ... nie wywołałem ![]() Teraz troche expienia z hmmami zwanych Huntami na tombach : 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() A teraz troche skreenow ogolnych : Gildia (rozpadla sie ![]() 99 k expa ![]() ![]() 125k expa ![]() ![]() I tu jest koniec mili widzowie bede dodawal wiecej fotek nie martwcie sie ![]() ![]()
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 08-09-2005 o 16:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wsumie narazie to same mlvle :> nic ciekawego mam nadzieje ze jutro bedzie troche wiecej akcji :>
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Gratz
![]() Ja chyba kończe grać na Azurze :/ Zabiłem kolesia co ubil Kolka Mad'Khorna i Godnes Eleandril sie przy***ał :/ Good LucK ~~Dhark/Wandam |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrowienia .... tu Matus ^^
Pozdrow Kiksa (tego maniaka co siedzi 20h na dobe) Igragorna (co mowi ze nie mc'uje ^^) Halorika (który za red skulla mial mnie zabic) Hastola (który ma skille na 70 lvl jak ja na 28) Spusciaka (Ktory kochal chlopaka) Papa ![]() Btw .... chcesz to ci pokaze fajne miejsce do robienia mlvl xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego nie widze tutaj niczego co moglo by przyQć moją uwage . . .
może dlatego ze tu sa same nudne adv. . . . racja ! ja na twoim miejscu założył bym temat jak bym miał powyżej 25 lvl i zaliczone kilka huntów na Qtórych były robieno SS'y, Sry ale mi to nie przypadlo do gustu sam jestem Sorc. . Druidem jak zwał tak zwał i wiem ze łatwo jest nabić 33 m lvl -.- Mam szczerą nadzieje ze SS'y Qtóre zamierzasz dodać będą lepsze . . gorsze być nie mogą ;d (Joke?)
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 23-08-2005 o 01:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie, dla kogoś zrobienie 30+ mlvl, to wielkie przeżycie. Więc nie mówcie mi i mu, że nic ciekawego.
@Autor: Szczere gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() no no gratz gratz ocena 5/6 nice ss'y
![]() ![]() Swiat:Secura Nick:Xoxens Profesja ![]() Level:19 >>zaczynam pracowac za 4 dni bo mam bana ![]() Magic Level:48 Eq Blue Robe, Crus Helmet, Crown Legi, Medusa Shield, Bringht Sword,i mój nowy nabytek Bohy ![]() ![]() ![]() Pozdro dla mivh ziomkow Rock Men, Mighty Centix (rl) i innych Tibia Rulez POLAND--------->>>>> Poznań ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najswiezszy advance :
![]() Beda niedlugo nowe foty ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grus Satin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cult Of Black Power
Świat: Harmonia
Poziom: 68+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Wielkie GRATZ m.lvl Mi sie podobało ,noi fajnie fotki zrobiles
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() chlopie ssij cyca z takimii ssami
brawo jasiu masz juz 24lv to 2x e wave omfgzgrozololo!1~ chowajcie po pzetach, on wali 110pvp sd xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() nio mi sie podobaly
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() plz modkowie usuncie ten post został on napisany przez przypadek :/
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 24-08-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do Herante i "Vlad":
Chcial bym wam powiedziec ze to jest moj temat i moge w nim zamieszczas screeny jakie chcem a narazie nie mam zamiaru chodzic na hunty tylko rozwijac postac .Moze dla was moj temat nie jest nic warty ale dla mnie jest to miejsce w ktorym moge sie wykazac i pokazac moje screeny. Dzisiaj mam nadzieje zrobic 34 mlev ![]() I kiedys pojde na necro jakos w tym tygodniu ![]()
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 24-08-2005 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() najlepszy to ty masz nick
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: GdyNia
![]() |
![]() Ty! Cycu jeden
![]() Nic ciekawego...pozatym że wzbogaciłeś się o pacca ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() 1. Dawaj screeny z akcji nie z palenia many dobijania lvl na normalnych potworach
2. Sciągnij Tibicam 3. Miło że juz skończyłeś z lighthackiem ![]() 3. Nigdy więcej adv screenów i 4 najważniejsze: Same screeny są nudnawe, dawaj do nich komentarze ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe skriny z mini huntu na tombach ... skonczyl sie deadem kolegi ktorego poszedlem ratowac .
Start !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra moze jeszcze jutro cos wsadze ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Malo akcji ale widze ze sie rozkrecasz wiec nic tylko czekac na more
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |