|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Tylko raz z tamtąd wylazłem ale miałem farta bo ktoś szedł przedemną i rozwalił wszystkie potwory, a jak drugi raz tam wpadłem to mnie fire devil rozwalił. Grałem wtedy knightem na 20 lvl ze skillami 42/39
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No więc tak kiedyś ja też tam sam wszedłem i zginąłem tam. Wszedłeś pod pustynie gdzie jest qest (od 20lvl). Na tym forum ktoś zamieszczał mapę z drogą do wyjścia musisz tylko poszukać. Albo czekaj aż jacyś ludzie będą tamtędy przechodzić co wypełniają qest i pójdź za nimi.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() powiedz najpierw jaki server moze ktos bedzie mogl ci pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Są to podziemia gdzie robi się desert(vocation)quest.Jest jedno wyjscie musisz dojsc do drzwi questa.Przed nimi jeste teleport.Wejdz w niego i po krzyku.
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() to tak jakbyś wychodził Z hg bez parceli albo nie wiedzaił którędy iść możesz puścić ścieme na trade ze chcesz robić d questa wtedy ci ludzie wejdą a ty pójdziesz za nimi a prędzej może zabiją...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Zejdz na najnizszy lv i sprobuj znalezc droge najbardziej na poludnie (za sciana powinienes miec slimy) potem drabinka do gory a pozniej juz caly czas za droga TYLKO do gory (nie schodz na dol)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() W pustyni nie ma zartów nie zechodz na niswze pietra bo sa tam fire devile na samym dole sa demony tak kolega mówil!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Nie ma żadnych demonów ale zerki i fire devile są. Jak już ktoś mówił musisz iść jak do voc questa i wejść w teleprot. Jeśli niewiesz jak tam dojść napisz na trade, że zapłacisz temu kto cię wyciągnie.