|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Sytuacja wyglada tak:
- mamy palka na 8 lev z 600 gp w kieszeni - zero kumpli ktorzy pozycza kase na eq/spiry ( oraz nie ma partnera do treningu ) Ma ktos jakis pomysl jak rozwinac taka postac ? Probowac na sile walczyc spirami ( ktorych moze pojsc nawet 5 na pierwszego trolla ) ? Zgromadzic full cap spirow na rooku ? Moze jeszcze cos innego ? no noob post plx to nie jest temat do dyskusji nad wyzszoscia innych klas / wypisywania " update suxx " itp
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Proponuje kupic duzo spirow nabic 40dysta i ruszyc do kazzo, gdzie potrenisz na dwarfach, kupisz za 200gp dwarven shielda, blisko jest obozowisko valkyri, wiec mozesz wylotowac p-armora... Ze skilami 55-60 pojdziesz na soldy, wylootujesz kusze i mozesz isc na cyce po exp i hajs.
#3 |
eX Moderator
![]() |
![]() nie zlapales o co mi chodzi
caly problem w tym jak zrobic poczatkowe levele, nie majac gwarancji ze pierwsze 20 spirow starczy na wiecej niz 10 trolli. 40 dista w takiej sytuacji to _jest_ duzo, a poczatkowe 600 gp musi jeszcze wystarczyc na reszte eq ( wiec sobie nie kupimy 60 spirow )
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Ciężka sprawa. Mam dla ciebie rade która wyda się głupia (a może jest głupia...), ale może Cię zainteresuje. Ze spearami siedzisz na trollach do czasu kiedy bedziesz miał czar Conjure Arrow. Na afku (bądź i nie afku) robisz strzały (z 500) i około 40~ distem lecisz na (i tutaj lol prosze panstwa) ROTY. Tam przyexpisz i wyciągniesz kase na więcej spearów które potem przydadzą Ci się do traina na rotach xD uznaj to za głupie jeżeli chcesz, ale myśle że cos takiego by wypaliło xD
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() To prawda piepszony UP'date..Piepszone Cipsofci.
A co do tych rotwormów, to dobry pomysł bo z nich jest bardzo dużo kasy.. Także moim zdaniem wypali. Ale co z dalszym treningiem... Tera te Głupie Debile-(cipsofci)Zrobili ten holerny upp'date że tak się wyraże zrobili to z tymi łamiącymi spearami. To tak samo jak by zrobili łamiące się swordy ![]() ![]() Gdyby nie te gnoje grał bym pałkkiem przed updatem najlepszą postacią. Teraz najlepszy jest knight i jego swordziki ![]() Głupie cipsofci jak małe bobaski ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spiry się łamią, ale za to small stones zostają na ziemi! Pozbieraj je z goblinów ew. kup od kogoś, i zacznij trenować :-) Partnera do traina zawsze znajdziesz
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() up up@
a co chiałbyś dalej palków siedzących afk na makro podnoszącym speary?? topic@ dotren do mlvl 2 zrób sobie mały skill w swordzie/clubie/axe i jak pujdziesz na trolle/roty skillowac to mozesz potem na trolalch zabic kilka i wylootowac speary i dalej expic |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
![]() |
![]() @ripper, knight~
niezle, kombinujcie dalej zeby bylo jasne, nie robie palka, topic jest przeznaczony do teoretycznej dyskusji i prezentowania pomyslow jak poradzic sobie z tym co cipy zepsuly ;p
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska
Imię: Marcin Universal
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
ogolem to polecam isc na trole z bronia w rooka (zalozmy ze mace). bic tak dlugo dopoki nie wyleci spear. pozniej zakladasz speara i nawalasz nim w trole. jak bedziesz mial farta to wyleci nastepna zapalka. jak nie fartniesz i speary sie skoncza to znowu mace w lape i znowu bic trolle. jak zdobedziesz 30dista i conjure arrow to luk w lapy i na roty. dalej juz w gorki
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() Co sadzicie o trenowaniu palkiem dista ze strzal na monku ???
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @up
Uwazam to za glupi pomysl. @topik Z tym 30 distem to ja bym raczej ghule a nie roty polecil. Kasy wiecej, exp na niskim lv super i dobre itemki na lootbag.
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moge sie dowiedziec dlaczego??
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Poniewaz poki zrobisz w miare sensowny skill wydasz fortune na strzaly;s.
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awiec ja mam 59 dista i mam duuuuzo strzał ale czy mi skille nie beda wolno rosly przez to ze wale strzalami??
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#17 |
eX Moderator
![]() |
![]() @up:
nie zgodze sie, strzaly/ belty maja inna szanse trafienia niz spiry ( sporo wieksza ), nie wiem jak sie to ma z gwiazdkami/ nozami co do bicia rotow z luku - spokojnie 30 dista wystarczy, w sumie to mozna tak grac, zawsze sie zarobi na strzaly, dist leci szybciutko wiec problemow raczej nie ma melee skill palkowi do 30 leci raczej powoli, aczkolwiek na trolle powinien wystarczyc spirom nie ufam - wbijalem dzis 10 -> 11 dista swoim rycem, kosztowalo mnie to 7 spirow - nie sadze wiec ze wogole oplaca sie je targac czekamy na nowe pomysly
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Wroclaw.
|
![]() Cytuj:
![]() @topic: radze ci wziasc sporo kamyczków (small stones) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Wez pod uwage ze nie wszyscy na trolach beda palkami, duzo wloczni znajdziesz w cialach, a mozesz tez prosci polujacych obok ciebie o wyrzucanie wloczni na ziemie.
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: W tym przypadku jest beznadziejnie.Trzeba kupic sobie jako-takie eq wziac mieczyk w lapke i gonic na trolle/bugi.Nazbierac na lepszy sword ,isc na gobliny ,nazbierac duzo kamieni [full capa] i trenic dystans[35].Z 9 levelem zrobic duzo strzal i isc na cyklopy.Ja tak robilem tyle ze mialem na starcie eq [p set,dark helmet,dwarvenka,spike].Teraz paladyn jest najgorszą profesją na starcie...] @edit: juz poprawione ;-P
FRAGMOVIE Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 26-08-2005 o 20:01. Powód: zmiana osoby... |
|
![]() |