|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Gdzie wedlug was jest najwiecej noobkow i new be co truja dupe jak sie stanie pod depot....
Najgorsze jest to za najbardziej Lubie AB a uwazam ze wlasnie tam jest najwiecej noobow.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() mi sie wydaje ze najwiecej noobow jest w thais
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Najwięcej Jest na rooku. Ale jak tak opcji nie ma... Thais
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() N00bów jest rzeczywiście najwięcej na rooku (jak sie popiszą n00bostwem na mainie to powtórka z rooka ich czeka
![]() Poza tym to zależy od serwera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Według mnie najwięcej noobów jest w Ab.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Ja bym Was prosił o wyjaśnienie terminu n00b albo Newbie
![]() ![]() ![]() Dobra, nie brakuje idiotów, którzy żebrzą o kasę, sprzęt, są nachalni i upierdliwi - to są n00b'y w moim mniemaniu. I oni są wszędzie, na każdym świecie, często nie mają pojęcia o angielskim (ale co się dziwić 7-olatkom). A to czy komus przeszkadzają, czy nie to już inna sprawa...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() lol jest taki że jak do kazzo dojść nie wiedzom noobiaki
i dla tego tam jest najmniej noobów jak podemną sie podpisze kesaro lub slajt to są dziwni bo mają coś dziwnego na moim punkcie i zawsze posty pod moim dajom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Najwiecej n00bow jest na serwerach non-pvp w miastach dla facc. Gdy poplynalem na wyspy dla pacc, nagle byla zupelna odmiana - zadnych looterow n00bow i thiefow.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Wszędzie są n00by ale najwięcej jest w thais.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
|
![]() najwiecej n00bów jest w ab i tego bede sie trzymal to sa poprostu bezmuzgie istoty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() najwięcej n00bów jest w Afryce bo to same dzikusy (bez obrazy dla Murzynów i ewentualnych dzikusów)...
albo nie... najwięcej n00bów jest w Polsce bo to sami polacy... Spójrzmy chociaż na forum: temat nr 1: płatność za pacc temat nr 2: kartą za pacc temat nr 3: jak płacić za pacc albo temat nr 1: account disabled for 5 minutes temat nr 2: nie mogę się dostać! temat nr 3: account disabled i tak w kółko... .... Uprzedzając waszą chęć pojechania mnie: Tak, znowu mi się nie podoba, tak było, tak jest i tak będzie. Chcę żyć w świecie chociaż trochę zbliżonym do ideału, a omijanie WIEEELKIEJ, OOOGROOOMNEJ ikonki z WIEEEELKIIM, PRZEEEOOOKRUTNIE OGROOOOMNYM napisem "Szukaj" nie należy do ideałów. ... Skoro już muszę wybierać to z pewnością najwięcej noobów jest w miastach Venore, Thais i Carlin - dlaczego? Bo te miasta można wybrać u wyroczni. Najmniej w Kazo, bo żaden n00b nie potrafi tam dojść. Chociaż jak wspomnę sam siebie wrzucającego lootbaga jakiemuś 50 lvl ryckowi do lawy.. to hehe. Ale już z tego wyrosłem.... Teraz telefraguję gości w trybie cooperative w Doomie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() w życiu najwięcej n00bów drodzy Państwo.. w życiu, a to że nieopatrznie grają w tibię..to już inna sprawa..
i jak w kawale.. rozmawia iżynier z inżynierem.. -Ty.. jak ja widzę jakim jestem budowlańcem, to ąz boję się iść do lekarza.. a potem jakis franca dorobi sie w wieku 13 lat lvl 52 i mnie brazylijczyk beżowy leje na pohu, bo mu powiedzialem ze nie ma walic w moje potworki, aon sie ..przerzucił na mnie..
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Pierwzze miejsce pod wzgledem wystepowania n00bow... Carlin <--- BR plx...
Drugie miejsce Ab'dendriel <--- Polacy (raczej tylko na niemieckich serverach, ale sa wyjatki), a takze BR obcuje... Wg mnie: BR, power abusers i mass kicki sa najwieksza zmora tibi...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Najwiecej nobbuw jest w ab i carlin tom jest tez najmniej wysokich lvl moze dlatego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Newbie attac!!! Takie ostrzeżenia najczęściej padają w Carlin i Thais, ale najbardziej natrętnych spotkałem w Venore
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Vemlekos, ja droge do kaazadron(chyba tak się pisze) znalazłem przypadkowo ;p.
czy możecie podać miasto gdzie jest najwięcej lov lewelowych noobów i mało high level osób, które z n00bostwa wyrosły;p ps. Wolność dla nobów! jeżeli jeszcze jednego noba zabijecie to podam was do organizacji PRAW ZWIERZĄT!!! ps2. od jakiego levelu jest się high level, a do jakiego lovl, a jaki zakres jest pośredni ![]() zapomniełem dodać Fajnie poić ich slimem ;p |
![]() |
![]() |