|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
W swoim poprzednim temacie opisałem wojnę Widows Aftermath & Del'Toro, która zakończyła się zwycięstwem DT. Po zwycięstwie, Del'Toro przez długi czas panowało na serwerze wraz z rodziną i zarazem gildią "Vito" jednak Sampzor (najwyższy lvl na Beryli) wraz z Hayzelem, stwierdzili, że "Del'Toro nadużywa swojej siły co jest nie fair w stosunku do słabszych graczy i należy położyć temu kres. Tak oto powstała gildia Grabbarna Grus, która rozpoczęła drugą rebelię przeciwko gildi Del'Toro. Z GG odeszło już 5 członków ( w tym Tusiek Murderer, koleś który walczył po obu stronach konfliktu i musiał każdej nieźle zapłacić za wolność xD) gdyż wykańcza ich czekanie na odpowiedni moment do ataku. Wielu graczy na Beryli, oraz forumowiczów twierdzi, że Del'Toro boi się Open battle. Ciekawe czy wy, byście poszli w 36 przeciwko ponad 50 ? Nawet jeśli tak, to jestem pewien, że ponieśliście by straty i to dosyć znaczne, jednak mimo tego, że w DT jest mniej członków, to rozgramiają GG tzw. "partyzantką", co jak narazie daje im przewagę w fragach (Warstatsy w tym temacie : http://forum.tibia.com/forum/index.p...4&pagenumber=1) Śmieszne jest to, że spośród 50 członków Grabbarna Grus, tak naprawdę walczy około 35-40. Reszta siedzi w PZ'ach 24/7 i np. (tak jak pan Exodus Torque) stwierdza, że GG wygra wojnę a sam nie uczestniczył w żadnej bitwie bądź tak jak np. pan Xeonis Shard, który krzyczy "Hail GG" a postępuje podobnie jak wyżej wymieniony. Cóż jedyne co mogę jeszcze dodać to linki do filmików z dwóch bitew. http://rapidshare.de/files/3824855/B..._whaa.rec.html (Walka miała miejsce na Tiquandzie, dużo fragów =) ) Open battle: http://rapidshare.de/files/4056605/Bitwahills1.rec.html
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 24-08-2005 o 12:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Art krótki aczkolwiek treściwy, ale niezbyt obiektywny... No cush ja mam za mały lvl na tą wojne.. ale za to walcze w wojnie Vodka Drinkers vs Eternal Destiny (tzn. już dzisiaj bede... już niedługo...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() Obawiam się, że tylko naprawdę mocna gildia ma szanse z Del'Toro. Ich PvP jest bardzo wysokie, obawiam się, że wiele będzie tych rebelii, ale czy w końcu ktoś obali ich dyktaturę? Artykuł krótki, zwięzły i na temat. Gratz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() No cush...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Warto jeszcze zauważyć, że Widows Aftermatch po przegranej wojnie przyłączyło sie do DT i teraz ładnie fragguje panów z GG.
@topic Mnie tylko dziwi ze ludzie z GG tak dlugo sie nie poddają... wicąż przylaczaja sie nowi ludzie etc. Moze po prostu nie chca sie przyznac ze sromotnie przegrali. A po za tym roznica w fragach jest juz zbyt duza zeby myslec o tej wojnie. Moze nastepnej rebelii sie uda ; )
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dreathan mówisz o siedzeniu w PZ a co sam robisz oprócz PA? No nie widziałem cie walczącego prócz zabicia Vatena... 37 master bał sie 30 nieprzygotowanego do walki... żałosne... Ty i Wal'Dek to największe śmiecie z Del'Toro .... Nic nie robią a najbardziej kozaczą... Wal'Dek słynny zlodziej okradł byłych qmpli na około 300k + bohy... A potem niby hacka miał... Poza tym Dreathan ciągle powerabusuje i łamie prawa ustalone przez Del'Toro o zajmowaniu spawnów... Myśli że jest w Del'Toro to może wszystko ale nie martw sie... po wojnie sie wszystko zmieni Del'Toro wywallą cię na zbity pysk jak większość tych co teraz tam są... Zostanie kilku z BW i wszyscy z DT
![]() Większość tych co dołączyli do DT myślą o zysku a nic nie robą... jak Poncek którego jedyną akcją była ucieczka ![]() Nie wiem czemu ludzie dołączają do powerabusującego DT a nie do GG... A co do Dreathana i Waldka niech zdejmą dresy i zejdą z drzewa... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Power Abusing...może
Nic nie robie ?? Sep 10 2005, 16:35:03 CET Killed Reed rosse at Level 45 unjustified Sep 14 2005, 20:45:26 CET Killed Lady Widuri at Level 58 unjustified Wal'dek też ma dwa fragi na: Irod Torque (zapłacił) i chyba Kuunie. Więc nie p!3r0l że nic nie robię. Poza tym nie jesteś w Dt więc nic o nich nie wiesz, więc swoje wspaniałe myśli zostaw dla siebie pacanie =]
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Hmmm ... Ciekawe ilu was było na Reed i Widuri? z 5 może 6?
Myślisz że DT zostanie takie jak jest po wojnie? to się mylisz... może miesiąc po wojnie tak bedzie... nie sądze żeby mogło być dlużej tak... A jeszcze przypomniało mi sie pare uczciwych uczynków Del'Toro ![]() Kilku RL kumpli Poncka powiedziało mi że konto dzielone (dlatego tak słabe pvp?) Nie mówie że tak jest tylko mówie co sie dowiedziałem od jego Rl qmpli... Aga 20h na dobe w wakacje... Kto tyle wytrzyma? chyba nikt samotnie... Poza tym Aga używa macro... Dowody? Afkowałem z nią (ja na afk na ghoulu bez macro, więc all legalnie bez spalania many [niestety]) a Aga na macro trenowała nocami 3 kratki ode mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Drehu nic nie robi? ROTFL Jeden z najbardziej aktywnych na ventrilo...jak jest battle on odrazu biegnie pomoc...Wez chlopcze o czym ty wogole pie.rdolisz?
-.-
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do Poncka, moze sharignowal moze nie, mam to w I-Iuju i tak pozatym co ma knight do PvP? Kazdy debil potrafi stac i sie uhac, wiec nie pi3r0l mi tu bzdur ze on ma kiepskie PvP, bo ty bys pewnie knightem zdobyl parenascie/paredziesiat fragow na wojnie. Btw. Reed Roose bily 2 osoby ja i Harlequin Vito, a co do Lady, no coz to trzeba byc idiota zeby biegac z 1 domku do 2 domku jak pilnuje cie 2 m sorcow,(ja+harlequin) double ue i sprawie
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 15-09-2005 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Po co Knightowi PVP? Po to żeby stracić tych uhów jak najmniej
![]() ![]() BTW: Widziałem filmiki bodajże z Aurea i widziałem tam jak non shared kilka lvl mniej wymiatał sharowanego kilka więcej... Hail DT Hail GG Hail Peace! Make Love Not War! Make Kids! Not Deads! Buy Flowers! Not Sds! I jeszcze jedno... Evlis Żyje... k thx ... Cała ta wojna mi sie nie podoba... jedynie dobre to że zawsze ktoś kupi SDki za 4,5k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tyle że wcześniej po updacie normalna cena to ~4k ... a poza tym jak nie ma wojny to ciężko SD sellnąć
![]() ![]() ![]() ![]() Berylie Trzeba zLepperować! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Troche bez sensu post...sry; p
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xDDDDDDDDDD
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() Wow co mnie to obchodzi komu kupuje.. ważne ŻE kupuje... może kupywać nawet dla swojej babci na cave raty... -.-
po prostu jak kupuje to myślałem że na potrzeby wojny -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co on dzieki wojnie demony huntuje;p?
![]() |