|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam takie pytanie, szukalem i nie znalazlem. Nie wiedzialem jak to sforumulowac przy wyszukiwaniu. Bo jak wiadomo jest bug z lozkami i kiedy kupowalem swoj domek to spal mi nim czlowiek i teraz nie wiem czy jak sie wloguje to w domu czy poza nim (trzymam tam swoje rzeczy)?? Wywalilem go z lozka jakby co i nie wiem czy moge byc bezpieczny?? Jakby taki temat byl to porsze o wskazanie mi go i usuniecie tego.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() O ile dobrze pamiętam ludzik znika po kupnie domku i nie pojawia się dopoki domek nie stanie sie bezpanski
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie bylo inaczej, ja wchodze do domku, a tu mi ktos spi...
Wywlailem go kilkajac na lozko Use... i teraz nie wiem
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() to jest tak. czlowiek np polozyl sie do lozka, kupil pacca i dostal bana za invalid payment, czyli nigdy juz sie nei lognie. ale w lozku lezy dalej. no i domek zostaje oddany na licytacje i ktos go kupuje, ale ten koles lezy w lozku dalej
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Very Thanks, czyli moge spac spokojnie. Temat mozna zamknac.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() to ze klon jest to wiem - do dzisiaj trzymam swojego na drugim lozku
![]()
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wywalona postac, zawsze laduje przed domkiem, jesli koles nie ma zaproszenia do domku to nie wejdzie. To jest pewnie klon powstaly po update, tak jak napisano wyzej, wiec nawet jakby ktos sie chcial na niego zalogowac to nie da rady.
|
![]() |