|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() Witam mam pytanie do ludzi co grali albo wiedzą coś o Saphira świecie. Ostatnio zaczołem poważnie expic, treniing itd. a że jest to wmiare pusty server, (szczegulnie w nocy ok 120 ~ 250 ludzi połowa rookgard) to pomału wspinam się po drabinie , krok po kroku skaczac na liście top 300,
![]() No ale jest problem, czy takie intensywne granie wogóle ma sens ![]() Mam pytanie dla zorjetowanych czy jest on rzeczywiście taki straszny palant i czy na Saphiire zawszę będą No Painy czy GG co na nic nie pozwolą i zabiją każdego co im się nie podoba ? a z forum Saphiry widać że jest to nie mały problem i wkuża każdego, szczegulnie po wygranej wojnie nie widze szans na poprawe, warto dalej grać na Saphire ? (nie wiem czy w dobrym miejscu ten temat) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz jaki cytat tu będzie pasować? Nie? To Ci powiem...
"Nie możesz kogoś pokonać, to się do niego przyłącz" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() Ta tylko że to szwedzi i to nie mili hehe, nie no powaznie pyttam ma to sens zna kto tych kolesi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Nitro dobrze Ci poradzil
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Sluchaj ja ci powiem, ze jak bedziesz ostrozny nic zlego ci sie nie stanie. No pain teraz sie znacznie poprawilo i coraz mniej na Saphize widac Pk-erow. Nastomiast gildia Dragonis pomaga nowym graczom dajac Eq na poczatek wystarczy sie zglosic do Ledera ablo Vice napewno pomoga, a i jeszcze jedno expa jest tyle ze inne servy moga tylko pozazdroscic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Imię: Lonteus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 84
Poziom mag.: 61
|
![]() No Pain przestało juz istniec na Saphira ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2007
|
![]() nie ma sensu teraz moze i nic ci nie bede robic ale wbijesz z 60 lvl i powita cie neco pay or hunted tyle ci powiem a jak zrobisz za durzy lvl to i tak cie zabija.
Chyba ze sie wkoncu all zbiara i znow pokonamy szwdow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Powiem ci tak. Wlasnie z tego powodu Ja, kumpel i jego paczka przestalismy grac na Saphirze. Moim zdanim... Nie warto.
|
![]() |
![]() |